reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki jeszcze raz
wpadlam zeby zdac relacja z wizyty u gin a wiec nawet mnie nie badala rozmawialysmy tylko powiedzialam jej o wysokiej prolaktynie ze zrobilam sama na wlasna reke bo pytala kto mi ja zlecil hehe zapisala mi biomargon po 1/2 tabl a po dwoch tygodniach mam brac cala i nie sprawdzac jak narazie jej wiecej... progesteron wysoki wiec owulacje przechodze nie mam robic wiecej badan bo sfiksuje tylko zachodzic w ciaze ...a na nastepna wizyte przyniesc wyniki z poradni imunologicznej i kartiotyp Troszke z nia pogadalam o poronieniu i moich obawach powiedziala ze wszystko rozumie ze to ciezkie przezycia ale trza wyluzowac i isc na calosc ...tyle z mojej wizyty
edytko a Ty gdzie dzisiaj iprezujesz?
gabi jak wizyta?
pozdrawiam Wszystkie i ide robic obiadek

reklama
mirus a jaki powinien byc wynik po obciazeniu 75g dla kobiet w ciazy? ja tez pilam to swinstwo ale wynik wyszedl ok a mialam podejrzenie cukrzycy

Edytko:
Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym myślisz, o czym marzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!
Najszczersze życzenia, marzeń spełnienia
Z okazji urodzin składa, pamiętający o Tobie szafirek:-D

A ja po wizycie u lekarza powiedział że najważniejsze że beta rośnie i żeby się nie martwić... dziewczynki gdyby nie ciąża to ja dopiero za 5 dni miałabym @ wiec u mnie nic nie jest normalne i może lekarz ma rację że niepotrzebnie się przejmuję.... teraz w piątek na 18 na usg ....

Mireczko ale diabetolog powie że jeśli cukier nie przekracza 200 to nie ma powodu do paniki i zaleci ci dietę, po za tym na czczo masz prawidłowy ...

mirus moja bratowa mowi ze do 200 nie jest zle jedynie dieta
a moj wynik to 98 na czczo a po obciazeniu glukoza 75g po 2 godz 90
szafirku dokladnie tak jak mowi lekarz bez nerwow a wszystko bedzie ok
ilonka piekny suwaczek

szyneczka sie piecze tylko jeszcze ziemniaczki i bedzie si

witajcie

@ nadal brak
beta zrobiona jutro bedzie wynik rano
dzwonilam do ginki jesli beta wyjdzie na ciaze to odrazu po recepte lece!
no ale zobaczymy
denerwuje sie okropnie, bo jak to nie ciąza to co?
pozdrawiam i prosze o kciukasy

reklama
Do góry