reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczynki , dawno mnie u was niebyło prawie 1 1/2 miesiąca niemogłam nadrobić zaległości do tej pory jestem za murzynami , ale ciesze się dziewczynki że niektóre z was cieszą się swoimi maleństwami.Ja właśnie jestem po depresantach małych i delikatnych , ale marwiłam się ze niedam sobie rady ze sobą , tym bardziej że za oknem taka pogoda ( dalej niedaje sobie rady ale jest lepiej ).Pozdrawiam was moje drogie i trzymam kciuki, ja też próbuje jak oczywiście mój małżonek czasm zjawi się w domu!

reklama
Dzień Doberek:-)
wpadam tylko aby się przywitać i życzyć miłego dnia wszystkim Wam.
Trzymajcie się cieplutko.
Ja uciekam do pracy. hmmm coś mało wiosennie dzisiaj. Pewnie to ten zapowiadany powrót zimy:baffled:
A JA WIOSNĘ CHCĘ JUŻ:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

a Ja wczoraj wstałam o 8 godzinie bo jechalismy z mężem i rodzicami na giełdę na zakupy przed świąteczne :tak: kupiłam sobie spodnie eleganckie ;-)tylko muszę sobie obniżyć pas bo są za wysokie a Ja takiech nie lubię :-( i jeszcze kupiłam 2 koszulki do szpitala :tak::tak: już po mału trzeba magazynować zbiory na poród :tak:

potem mieliśmy mały zlocik w domku :-) przyjechał brat z żoną (też ciężąrówczką) siostra z mężem i córeczką , brat mojego Ł. i było zabawnie :tak::tak: powygłupialiśmy się trochę :-) po odwiedzinach położyliśmy się z mężem bo wieczorkiem wybieraliśmy się z siostrą i szwagrem do kina na "LEJDIS" ale śię uśmialiśmy dosłownie boki zrywać ;-):tak: kto jeszcze nie był to polecam :-)

post_ptaszynka - tak Patryczek rośnie ;-)i oby jak najwięcej urusł i był silnym chłopcem bo zaraz po urodzeniu ciężka próba przed nim i dużo siły będzie mu potrzebnej :tak: a u Ciebie już też łanie zleciało już 6 miesiąc :tak:

buziaczki kochane :-)

Cześc kochaniutkie!!!
Ja wpadam narazie tylko po to, żeby życzyć Wam pięknego, słonecznego dnia!!!( bo u mnie taki sie zapowiada):-D
Narazie za oknem wiosna, a jak u was wygląda poranek za oknem??

cześć dziewczyny u nas też narazie za oknem wiosna ale śnieg zapowiadają od jutra więc dziś jeszcze cieszymy się słoneczkiem.

tolka
ja też chciałam na ten film i coś nie mogę się weybrać.

gabi
daje malemu Apetizer na poprawę apetytu i narazie (odpukać w niemalowane;-)) zaczyna działać co prawda czekalismy troche na efekty lae moze sie opłaci

pozdrawiam was i życze milego dnia:-):-)

Cześć to ja.Melduję,że żyję.Trochę mieliśmy przygód,popisze może potem.
Jeżyk,M nie chce tego apetizera tknąć,takie to ziołowe ble:-p
A twój synek też tak zmyśla,bo ja już nie mam siły:-D
U nas leje.Pozdrawiam.Pa.

No i po pogodzie a było tak slicznie a teraz jest normalnie ciemno a moja pościel właśnie kończy sie prać no nic trzeba suszark w domu rozłożyć

gabi mój kacper jakby mogł to by tylko pił i pił ale siły ma za 100.:-) a próbowałaś Bioaron C też nam kiedyś pomógł.
Ja idę z małym jutro po skierowanie na badanie krwi i odrazu na badanko, tak dla świętego spokoju. pamietam że Tymówiłaś że też pobieraliście krew. powiedz mi czy t z żyły czy z paluszka? bo ja już jestem przerażona. A bardzo twój synuś płakał?
Mym jeszcze nigdy nie robiliśmy badania krwi Kacperkowi a powinno się niby raz na rok sprawdzić, ale ja się strasznie boję i tak odwlekam tan moment. Serce mi pęka jak moije dziecko płaczę

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Mika....może podeślesz troszke słonka do nas na południe:cool2::tak:....rano zapowiadało się bardzo ładnie a teraz jest fatalnie, szaro buro i pewnie za moment lunie:dry:

Gabi....a próbowałaś MULTI - SANTOSTOL?:tak:

Jeżyk ....:-)

Ciekawe co z Dagą:confused::confused:
Miłego dnia

Do góry