reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no dobra piszę
ależ jestem zła
Ja dzieiaj od 7 na nózkach. Młoda obudziła mamusię i zażądała śniadanka. No więc wstałam:szok: a miałam się dzisiaj wyspać, no ale trudno

Dlaczegotak dzięki za info. byłam u połoznej. Zrobiła badania i teraz na wynik czekam. Podobno niekoniczeni to może być od basenu tylko że w ciazy ma się po prostu takie skłonności przez hormony i inne ph. Młoda ma podobno gdzieś tego grzyba więc się nie przejmuję specjalnie

Daguś Ucałowania dla brzuszka. No tak, rozpakuje się jak on będzie chciał a nie Ty niestety.

Ika Mamusiu ty ucałuj stópki małe bo w bobasach stópki sa najfajniejsze:-). wracaj w spokoju do formy. wiadomo te wszystkie stresy, emocje hormony. toż to prawdziwa wojna w organiźmie.

tolka Rośnie Patryczek. Kiedy to zleciało.

gabi torpedo. Gdzie ty masz energię na to wszystko. Północ a ty w łazience. nie mam pytań.

Maggie Skończyłaś już z papierami mam nadzieję. Odpocznij kochana. i działaj działaj. działanie to sam relaks:-D:-D:-D

Więcej nie napiszę bo idę po picku :) no i zrobić jakąś palmę;-)

reklama
Dzien dobry...

Gabi ale masz zapał :tak: Mi się nic nie chce. Ani nie chce mi się siedzieć w syfie, ani sprzątać :-D Najgorsze sa okna przez które nic już nie widać a pogoda taka ze boje się zaczynać myć bo zaraz lunie :zawstydzona/y:

Obudziłam się dzis z katarem, oszaleje!!! Powiedzcie czy w ciąży można brac rutinoscorbin? Brałam dotychczas 2 tabletki dziennie, nie chce przestawać zeby sie nie rozchorować ale tez boje się trpoche brac bo moze moze....

Palma poświęcona, obiad się gotuje, apotem to już tylko relaks:-)
Cyprysiowa, mi lekarz pozwolił brać rutinoskorbin, więc pewnie maleństwu nie zas:-Dzkodzi.
Kurcze ziemniaki mi wykipiały:baffled: Idę myć kuchenkę.
Miłej niedzieli kochaniutkie!!!

już jest ok - chociaż jeszcze 2 razy musi dostać antybiotyk. Chyba się lekarza przestraszyła, że od razu jej się lepiej zrobiło :-D
jak byłam za patologii ciąży to była taka dziewczyna, której robiono hsg - podobno jest to bolesne - ale poskutkowało ponieważ zaszła od razu w ciążę i jak ja wyszłam ze szpitala to ona urodziła synka :-)

To dobrze, że z psiną w porządku :-)

Chyba zrobię to badanie ze znieczuleniem...
Problemu z zajściem w ciążę nie miałam, o to się nie martwię. Dzięki Ci Asiu, buziaczki

Berbelku!

W tym adresie zamiast topi powinno byc topic

Ale to chyba ten sam link o ktorym pisala Ci Gabi. Ciekawa jednak jestem jaka jest wyzszosc tegoz badania nad DOBREJ JAKOSCI USG. Moze sie odpytasz gina i da sie tego uniknac? Sama jestem ciekawa...

Miroslava, jak tam, juz po obiadku? Bo ja korzystajac z samotnego weekendu zrobilam makaron z pesto z bazylii, ktore uwielbiam, a chlop nie uwaza...

Wracam wykanczac te matury.... Normalnie juz NIE MOGE!

Ale Wam laseczki pieknie zycze milego i leniwego niedzielnego popoludnia i wieczoru....

Hej dziewczyny.Niedawno wróciliśmy z mężem z cmentarza od naszego syneczka.Nie dość,że każda wizyta jest dla nas trudna,to na domiar złego zdenorwawaliśmy sie okropnie :-/ bo ukradli kwiaty z pomnika!Nie rozumiem takich ludzi! Gorąco pozdrawiam was dziewuszki :-) Miłego końca weekendu :-)

reklama
Do góry