reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
już jest ok - chociaż jeszcze 2 razy musi dostać antybiotyk. Chyba się lekarza przestraszyła, że od razu jej się lepiej zrobiło :-D
jak byłam za patologii ciąży to była taka dziewczyna, której robiono hsg - podobno jest to bolesne - ale poskutkowało ponieważ zaszła od razu w ciążę i jak ja wyszłam ze szpitala to ona urodziła synka :-)

Hej,my właśnie z zakupów wróciliśmy (tatuś nas zaszczycił swoją obecnością).
Jutro jedziemy do gdańska,do ikei po meble kuchenne i takie tam pierdoły:happy2: Sami bez M:sorry2: :szok: Mam zamiar jeszcze koleżankę odwiedzić na chwileczkę jak się uda (ma córcię,która ma dokładnie tyle,co miałby mój dzidziuś:-().A dzisiaj mam w planie jeszcze podłogę,kuchnię i łazienkę i prasowanie.A rano przed wyjazdem do kościoła z palmą (M wstaje i tak o 5).Nie ma to jak ambicja:-p
Także wrócę pewnie jutro w nocy,więc do poniedziałku.
Buziaki.Paaaaaaaaa.

joasia dobrze że z psinka lepiej

dziewczyny a ja mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czekam na pomoc muffy a może Ty pamietasz.
Jest taka piosenka Dżemu i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
"Chodź połóż się obok mnie chcę w księżycu w księżycu tulić Cię kochać kochać kocghać tak bez pojęcia"

Pomocy!!!!!!!!!!

A ja melduję,że mieszkanko lśni i błyszczy.Teraz łazienka "się chloruje" a ja bułeczkę wcinam:-p Skończę łazienkę,wykąpię się porządnie,tylko czy mi się będzie opłacało iść spać:confused::baffled: Kurcze,od prawie trzech lat sobie obiecuję,że się wcześniej położę:sorry2:
Ale lubię sobie w nocy sprzątać,nikt się nie kręci i już nikt nie nabrudzi,rano będzie czysto:-D Bo normalnie,to 2 godziny nawet po najbardziej generalnych porządkach śladu nie ma:angry: A tu jutro nas nie będzie,to dopiero we wtorek sprzątanko:dry:
Bardzo mnie nurtuje fakt,że niektórzy (a właściwie wszyscy na około) już sprzątają "na święta":szok: Jak ja bym tak przez tydzień nie sprzątała,to w święta nie dało by się tu wejść:-p:zawstydzona/y::baffled:
Dobra,spadam,bułka mi się kończy.Ups,nakruszyłam:baffled:
Dobranoc.Dzień dobry.Paaaaaaa.

reklama
kurcze posta mi zjadło.
skopiowałam ale mi wcięło też:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jezyku ta piosenka to tylko Ty i ja

nie lubię pisać od nowa:(

Do góry