reklama
już jest ok - chociaż jeszcze 2 razy musi dostać antybiotyk. Chyba się lekarza przestraszyła, że od razu jej się lepiej zrobiło
jak byłam za patologii ciąży to była taka dziewczyna, której robiono hsg - podobno jest to bolesne - ale poskutkowało ponieważ zaszła od razu w ciążę i jak ja wyszłam ze szpitala to ona urodziła synka :-)
jak byłam za patologii ciąży to była taka dziewczyna, której robiono hsg - podobno jest to bolesne - ale poskutkowało ponieważ zaszła od razu w ciążę i jak ja wyszłam ze szpitala to ona urodziła synka :-)
Maggie2412
Fanka BB :)
To dobrze Joas ze z psinka lepiej :-)... bo od razu sie serce kraje... poglaskaj Malenka ode mnie.. I ja caly czas czekam na zdjecia!
Maggie2412
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was miała robione badanie hsg?
Czesc Berbelku! Nie mialam HSG ale moze Ci sie ten link otworzy:
Poronienie - informacje dla Ciebie: Ogólne
Hej,my właśnie z zakupów wróciliśmy (tatuś nas zaszczycił swoją obecnością).
Jutro jedziemy do gdańska,do ikei po meble kuchenne i takie tam pierdoły Sami bez M Mam zamiar jeszcze koleżankę odwiedzić na chwileczkę jak się uda (ma córcię,która ma dokładnie tyle,co miałby mój dzidziuś:-().A dzisiaj mam w planie jeszcze podłogę,kuchnię i łazienkę i prasowanie.A rano przed wyjazdem do kościoła z palmą (M wstaje i tak o 5).Nie ma to jak ambicja
Także wrócę pewnie jutro w nocy,więc do poniedziałku.
Buziaki.Paaaaaaaaa.
Jutro jedziemy do gdańska,do ikei po meble kuchenne i takie tam pierdoły Sami bez M Mam zamiar jeszcze koleżankę odwiedzić na chwileczkę jak się uda (ma córcię,która ma dokładnie tyle,co miałby mój dzidziuś:-().A dzisiaj mam w planie jeszcze podłogę,kuchnię i łazienkę i prasowanie.A rano przed wyjazdem do kościoła z palmą (M wstaje i tak o 5).Nie ma to jak ambicja
Także wrócę pewnie jutro w nocy,więc do poniedziałku.
Buziaki.Paaaaaaaaa.
joasia dobrze że z psinka lepiej
dziewczyny a ja mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czekam na pomoc muffy a może Ty pamietasz.
Jest taka piosenka Dżemu i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
"Chodź połóż się obok mnie chcę w księżycu w księżycu tulić Cię kochać kochać kocghać tak bez pojęcia"
Pomocy!!!!!!!!!!
dziewczyny a ja mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czekam na pomoc muffy a może Ty pamietasz.
Jest taka piosenka Dżemu i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
"Chodź połóż się obok mnie chcę w księżycu w księżycu tulić Cię kochać kochać kocghać tak bez pojęcia"
Pomocy!!!!!!!!!!
A ja melduję,że mieszkanko lśni i błyszczy.Teraz łazienka "się chloruje" a ja bułeczkę wcinam Skończę łazienkę,wykąpię się porządnie,tylko czy mi się będzie opłacało iść spać Kurcze,od prawie trzech lat sobie obiecuję,że się wcześniej położę
Ale lubię sobie w nocy sprzątać,nikt się nie kręci i już nikt nie nabrudzi,rano będzie czysto Bo normalnie,to 2 godziny nawet po najbardziej generalnych porządkach śladu nie ma A tu jutro nas nie będzie,to dopiero we wtorek sprzątanko
Bardzo mnie nurtuje fakt,że niektórzy (a właściwie wszyscy na około) już sprzątają "na święta" Jak ja bym tak przez tydzień nie sprzątała,to w święta nie dało by się tu wejść
Dobra,spadam,bułka mi się kończy.Ups,nakruszyłam
Dobranoc.Dzień dobry.Paaaaaaa.
Ale lubię sobie w nocy sprzątać,nikt się nie kręci i już nikt nie nabrudzi,rano będzie czysto Bo normalnie,to 2 godziny nawet po najbardziej generalnych porządkach śladu nie ma A tu jutro nas nie będzie,to dopiero we wtorek sprzątanko
Bardzo mnie nurtuje fakt,że niektórzy (a właściwie wszyscy na około) już sprzątają "na święta" Jak ja bym tak przez tydzień nie sprzątała,to w święta nie dało by się tu wejść
Dobra,spadam,bułka mi się kończy.Ups,nakruszyłam
Dobranoc.Dzień dobry.Paaaaaaa.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
kurcze posta mi zjadło.
skopiowałam ale mi wcięło też
jezyku ta piosenka to tylko Ty i ja
nie lubię pisać od nowa
skopiowałam ale mi wcięło też
jezyku ta piosenka to tylko Ty i ja
nie lubię pisać od nowa