reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Maggi - buziaczki stęskniłam się za twoim optymizmem , obiecuje częściej się pojawiać.
Dłaczegotak- sesja to swietna pamiątka nie tylko dla ciebie ale i dla potomstwa , jest okazja korzystaj!

Dlaczegotak niedenerwuj się wszystko będzie w porządku , poprostu dał ci się we znaki żebyś wiedziała z kim bedziesz miała do czynienia.Trzymam dziewczątka za was kciuki.
A u mnie po staremu , moja pani ginekolog po 2 miesiącach od staty stwierdziła zebym zaczeła próbować starać się ale cóż niemam materiału genetycznego , bo ciągle ten materiał pracuje.Dziś np. widziałam go 30 min. i zobacze pewnie nad ranem. I jak się niezałamać.

Dlaczegotak Bez paniki, wszystko jest ok ;-) Choć nie dziwie się ze na kazdy ból zwracasz uwage...

mbieg a jutro ma być w ogóle zimno slyszałam :-( Skad jestes? Ja z samego środka ;-) (Śródmieście) Choć to dopiero od wrzesnia, wczesniej fordon.

Maggie do tesciku jesczze sporo czasu. Planuje jakos w przyszlym tyg. pewnie koniec.

Jezyk Ja juz staram się odzywiac samymi pelnowartosciowymi potrawami, odpoczywac itd zeby w razie czego... A i tak mi mało...
Jeny z chęcią (jesli bede w ciazy) ominelam bym pierwsze miesiące i wystartowala od razu z kopiącym dzidziem.

Aha gin stwierdza ze to plamionko to bylo owulacyjne...:eek:

Dziendoberek! No to jestem pierwsza we wtorkowy poranek. PADA SNIEG..:baffled::baffled::baffled: A pod koniec tygodnia temp. ma spasc nawet do -8 :szok:. Nie bylo zimy na Boze Narodzenie to teraz nadrabia.
Gabi, kiedy Ty dziecino sypiasz???? A tak w ogole, to zapomnialam Tobie i Jezykowi napisac, zebyscie sie nic nie martwily swoimi niejadkami. Stanowczo lepiej jak dziecko jest szczuplutkie niz zatuczone. A na przykladzie mojego brata, ktory byl malym chodzacym szkielecikiem przez cale dziecinstwo moge stwierdzic, ze z tego sie wyrasta. Teraz chlopisko jak dab 190cm ponad 100kg zywej wagi. Bedzie dobrze :-).

Caluski i milego dnia dla wszystkich pan. Znikam bo praca :eek: czeka...

i ja witam w piękny zimowy poranek. u nas też trochę śniegu na zewnatrz:szok::szok::szok::szok:
na szczęście nie dużo ale mam nadzieję że padać więcej nie będzie.
zmykam do pracy.
Całuski i miłego dnia

Hej dziewczynki!!!!!
Normalnie zima nas dopadła!:baffled:
Wczoraj to miałam chęć i zapał do sprzątania, ale dzisiaj mnie opuścił, jak spojrzałam za okno.
Maggie gratuluję sprawdzenia matur:-)!!!!!! i wspaniałego ciasta:-D. Teraz to już nie masz wymówki, jedziesz do ukochanego i tam twórzcie wspólne dzieło:-)
Dlaczegotak, sesja zdjęciowa, hmmmm..... pewnie że TAK, nie ma nad czym sie zastanawiać :-D
Kwdziewa przez 30 minut też można dużo zrobić :-)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!! Miłego CIEPŁEGO dnia!!!!!:-)

Cze dziewczynki, wczoraj nie moglam sie zalogowac :-( nie chcialo mi znalezc serwera. Ja dzis ide do angielskiego gina i nawet nie wiem czego sie mam spodziewac, pewnie mnie nawet nie zbadaja te matoly :no: ale grunt, ze sie wreszcie doczekalam (2,5 miesiaca oczekiwan) :wściekła/y: U mnie po tych starankach chyba sie nie zanosi na tego dzidziusia, a raczej na @. Brzucho mnie boli jak na @ tylko PMS- U NIE ma, co bardzo dziwi mojego L. :-D:-p:laugh2: Zobaczymy...

Maggie- kochana ciesze sie ze Ci ciasto sie udalo :rofl2: ja je uwielbiam, czasem przekladam zmixowanymi bananmi z galaretka :-p.
U nas tez jest zimno i to nawet bardzo :szok: ale pogoda u ciebie to przegina ...:laugh2: wspolczuje!!!

Dlaczegotak- rob te foty i wrzuc tu nam jakas! Ja tez mam zamiar zrobienia malej sesji ciazowej- oczywiscie najpierw musze w nia zajsc hehe:laugh2::-D:rofl2: Ale na taki slodki brzuszek patrzec to poezja... :tak:

Mika- ja jade do Polski w czwartek i az sie normalnie przerazilam :szok: nakupilam wiosennych sukienek, pochowalam zimowe rzeczy do schowka a tu zimnica :angry: beda mrozone jaja w koszyku :laugh2:

Gabi- :-) usmiech prosze...

Cyprysiowa- kup sobie tego ananaska :tak: i zjedz calego sama! :-D a kiedy masz termin @ moze zatestujemy razem? ;-)

reklama
Dzień doberek

U nas tez zima. Śniezek pruszy, masakra. Ja chce juz wiosne!!!

Muffy Mówisz ananaska całego, świerzego? ;-) Ja planuje tescik w piatek ale nie ten tylko nastepny(po swietach) ty napewno szybciej bedziesz robic.

Do góry