Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
ja na obiadek robię dzisiaj roladki ze schabu. Mój M też nie lubi zup, zjada zupę a zaraz po tem chce drugie danie, więc wolę zrobić ziemniaczki i jakieś mięso i niż mam robic dwa dania :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy poDziewczynki melduje sie po...:-)
Cyprysiowa- kochana nie martw sie tym zelazem, tylko skocz po tablety do lekarza! Ja mialam anemie po poronieniu a hemoglobine jak chlop hehea niestety nie moglam jesc tabletek zelaza :-( Jadlam: Ananasy- swierze, Szpinak z cytryna. podobno konskie mieso ma najwiecej zelaza- ale tego bym nie przelknela!!! :-) A co do plamien to mialam takie na 2 dni przed OWU. Wyluzuj sie i podbuduj organizm i co ma byc to bedzie :-)
Dotrotko- nie mozesz robic ani nawet myslec o fiku- miku z mezem :-(niestety. kiedy sie podniecamy to macica wprowadza sie w skurcze! O ile pamietam to mialas krwiaczka? pewnie to on plamil, ale jesli to nie zywa krew to pewnie nic sie nie dzieje