reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

juz sie zastanawiam czy sobie nie łyknąc duphaston, bo mam ze dwie tabletki w apteczce, bo podobno jak sie nie jest w ciazy to wywola okres
kurde juz nei wiem co robic, wszytskie plany z monitoringiem owulacji sie przesuną

reklama
E,coś Ty,M dzisiaj u babci,a tak to przecież nie będę przy dziecku oglądać:baffled:
Dzisiaj gości mamy,to jakoś zleci.Chłop sprząta a mnie skręca,bo ja bym to sto razy szybciej zrobiła.Jego skręca,bo ja zrzędzę.
Kurcze,co patrzę na zegarek to mija 5 minut,a tu jeszcze 20 tyg.:wściekła/y:
No,nic,pomarudziłam trochę:-p

Gabi wytrzymaj....

sylus...to może zrób test rano :-)..z porannego moczu..u mnie basen nie najgorszy ale zjeżdżalni nie ma, jacuzzi nie polecam ciazarówkom :-)...
U nas snieg sie rozpuszcza ale Wika była tak przejeta, ze nie mogłam jej z białego puchu wyciagnać tak sie dziwiła....

Sylwia,Ty nic nie kombinuj na własną rękę,bo dopiero sobie rozregulujesz wszystko.:wściekła/y:
Organizm to nie komputer.
A przede wszystkim to musisz przestać żyć tylko owu,@,cyklem,testami itp. bo naprawde się tak zablokujesz,że nie bedziez mogła zajść.To jest udowodnione.Im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej:tak:
Wiem,że ci ciężko,ale nie tędy droga.

no wiem wiem:-(
musze wyluzowac
próbuje naprawde!!

a co do testu to w 29 dc nawet wieczorem powinno wyjsc jesli jest ciąza, w popredniej ciązy zrobilam o 19 wiczorem w 28 dc i wyszedł więc to napewno nie ciąza, ale nawet mnie juz brzuch takl nie boli, troche jajniki ciągną tylko...

ja dzis tylko sprzatam, piore prasuje zeby sie czyms zajac i nie schizowac...
słonce swieci ale nic nam sie nie chce bo zimno na dworzu, wiec siedzimy, męzulek ogląda jakis film,a ja sie przygotowuje psychicznie do przerąbanego tygodnia w pracy, nie dosyc ze koniec miesiaca sie zbliza to jeszcze kolejna inwentaryzacja i wszystko na mojej głowie, znowu bede siedzien po 13-14 godzin, ale przynajmniej szybciej mij czas...

Witajcie. Ja po sprzątnku. Zrobiłam obiadek, przygotowałam na gości wszystko i usiadłam chwilę na relaks. Nie mogę nie powiedzieć że Wiesiu dzielnie mnie wspierał i pomagał w pracach!! Kochany jest.
Tylko pozostało mi przygotować talerze, placki, sałatkę..itp. Takie drobnostki. Ale padam na pyszczek od tych zapachów.. pronto,Ajaxów i innych śmierdzących środków.

Sylwia czasem im bardziej się czeka na @ to się spaźnia.

Gabi widzę że dzisiaj ta fasolka będzie próbowana?:-p

No właśnie,ciekawe co mu wyszło.
Na razie kibel myje.A jeszcze podgrzać żarcie,naszykować stół,siebie,jechać po dziecko.A tu pół godz.,ech facet:dry:

reklama
Do góry