reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

juz sie zastanawiam czy sobie nie łyknąc duphaston, bo mam ze dwie tabletki w apteczce, bo podobno jak sie nie jest w ciazy to wywola okres
kurde juz nei wiem co robic, wszytskie plany z monitoringiem owulacji sie przesuną

reklama
E,coś Ty,M dzisiaj u babci,a tak to przecież nie będę przy dziecku oglądać:baffled:
Dzisiaj gości mamy,to jakoś zleci.Chłop sprząta a mnie skręca,bo ja bym to sto razy szybciej zrobiła.Jego skręca,bo ja zrzędzę.
Kurcze,co patrzę na zegarek to mija 5 minut,a tu jeszcze 20 tyg.:wściekła/y:
No,nic,pomarudziłam trochę:-p

Gabi wytrzymaj....

sylus...to może zrób test rano :-)..z porannego moczu..u mnie basen nie najgorszy ale zjeżdżalni nie ma, jacuzzi nie polecam ciazarówkom :-)...
U nas snieg sie rozpuszcza ale Wika była tak przejeta, ze nie mogłam jej z białego puchu wyciagnać tak sie dziwiła....

Sylwia,Ty nic nie kombinuj na własną rękę,bo dopiero sobie rozregulujesz wszystko.:wściekła/y:
Organizm to nie komputer.
A przede wszystkim to musisz przestać żyć tylko owu,@,cyklem,testami itp. bo naprawde się tak zablokujesz,że nie bedziez mogła zajść.To jest udowodnione.Im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej:tak:
Wiem,że ci ciężko,ale nie tędy droga.

no wiem wiem:-(
musze wyluzowac
próbuje naprawde!!

a co do testu to w 29 dc nawet wieczorem powinno wyjsc jesli jest ciąza, w popredniej ciązy zrobilam o 19 wiczorem w 28 dc i wyszedł więc to napewno nie ciąza, ale nawet mnie juz brzuch takl nie boli, troche jajniki ciągną tylko...

ja dzis tylko sprzatam, piore prasuje zeby sie czyms zajac i nie schizowac...
słonce swieci ale nic nam sie nie chce bo zimno na dworzu, wiec siedzimy, męzulek ogląda jakis film,a ja sie przygotowuje psychicznie do przerąbanego tygodnia w pracy, nie dosyc ze koniec miesiaca sie zbliza to jeszcze kolejna inwentaryzacja i wszystko na mojej głowie, znowu bede siedzien po 13-14 godzin, ale przynajmniej szybciej mij czas...

Witajcie. Ja po sprzątnku. Zrobiłam obiadek, przygotowałam na gości wszystko i usiadłam chwilę na relaks. Nie mogę nie powiedzieć że Wiesiu dzielnie mnie wspierał i pomagał w pracach!! Kochany jest.
Tylko pozostało mi przygotować talerze, placki, sałatkę..itp. Takie drobnostki. Ale padam na pyszczek od tych zapachów.. pronto,Ajaxów i innych śmierdzących środków.

Sylwia czasem im bardziej się czeka na @ to się spaźnia.

Gabi widzę że dzisiaj ta fasolka będzie próbowana?:-p

No właśnie,ciekawe co mu wyszło.
Na razie kibel myje.A jeszcze podgrzać żarcie,naszykować stół,siebie,jechać po dziecko.A tu pół godz.,ech facet:dry:

reklama
Do góry