reklama
E,coś Ty,M dzisiaj u babci,a tak to przecież nie będę przy dziecku oglądać
Dzisiaj gości mamy,to jakoś zleci.Chłop sprząta a mnie skręca,bo ja bym to sto razy szybciej zrobiła.Jego skręca,bo ja zrzędzę.
Kurcze,co patrzę na zegarek to mija 5 minut,a tu jeszcze 20 tyg.
No,nic,pomarudziłam trochę
Dzisiaj gości mamy,to jakoś zleci.Chłop sprząta a mnie skręca,bo ja bym to sto razy szybciej zrobiła.Jego skręca,bo ja zrzędzę.
Kurcze,co patrzę na zegarek to mija 5 minut,a tu jeszcze 20 tyg.
No,nic,pomarudziłam trochę
Gabi wytrzymaj....
sylus...to może zrób test rano :-)..z porannego moczu..u mnie basen nie najgorszy ale zjeżdżalni nie ma, jacuzzi nie polecam ciazarówkom :-)...
U nas snieg sie rozpuszcza ale Wika była tak przejeta, ze nie mogłam jej z białego puchu wyciagnać tak sie dziwiła....
sylus...to może zrób test rano :-)..z porannego moczu..u mnie basen nie najgorszy ale zjeżdżalni nie ma, jacuzzi nie polecam ciazarówkom :-)...
U nas snieg sie rozpuszcza ale Wika była tak przejeta, ze nie mogłam jej z białego puchu wyciagnać tak sie dziwiła....
Sylwia,Ty nic nie kombinuj na własną rękę,bo dopiero sobie rozregulujesz wszystko.
Organizm to nie komputer.
A przede wszystkim to musisz przestać żyć tylko owu,@,cyklem,testami itp. bo naprawde się tak zablokujesz,że nie bedziez mogła zajść.To jest udowodnione.Im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej
Wiem,że ci ciężko,ale nie tędy droga.
Organizm to nie komputer.
A przede wszystkim to musisz przestać żyć tylko owu,@,cyklem,testami itp. bo naprawde się tak zablokujesz,że nie bedziez mogła zajść.To jest udowodnione.Im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej
Wiem,że ci ciężko,ale nie tędy droga.
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
no wiem wiem:-(
musze wyluzowac
próbuje naprawde!!
a co do testu to w 29 dc nawet wieczorem powinno wyjsc jesli jest ciąza, w popredniej ciązy zrobilam o 19 wiczorem w 28 dc i wyszedł więc to napewno nie ciąza, ale nawet mnie juz brzuch takl nie boli, troche jajniki ciągną tylko...
musze wyluzowac
próbuje naprawde!!
a co do testu to w 29 dc nawet wieczorem powinno wyjsc jesli jest ciąza, w popredniej ciązy zrobilam o 19 wiczorem w 28 dc i wyszedł więc to napewno nie ciąza, ale nawet mnie juz brzuch takl nie boli, troche jajniki ciągną tylko...
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
ja dzis tylko sprzatam, piore prasuje zeby sie czyms zajac i nie schizowac...
słonce swieci ale nic nam sie nie chce bo zimno na dworzu, wiec siedzimy, męzulek ogląda jakis film,a ja sie przygotowuje psychicznie do przerąbanego tygodnia w pracy, nie dosyc ze koniec miesiaca sie zbliza to jeszcze kolejna inwentaryzacja i wszystko na mojej głowie, znowu bede siedzien po 13-14 godzin, ale przynajmniej szybciej mij czas...
słonce swieci ale nic nam sie nie chce bo zimno na dworzu, wiec siedzimy, męzulek ogląda jakis film,a ja sie przygotowuje psychicznie do przerąbanego tygodnia w pracy, nie dosyc ze koniec miesiaca sie zbliza to jeszcze kolejna inwentaryzacja i wszystko na mojej głowie, znowu bede siedzien po 13-14 godzin, ale przynajmniej szybciej mij czas...
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witajcie. Ja po sprzątnku. Zrobiłam obiadek, przygotowałam na gości wszystko i usiadłam chwilę na relaks. Nie mogę nie powiedzieć że Wiesiu dzielnie mnie wspierał i pomagał w pracach!! Kochany jest.
Tylko pozostało mi przygotować talerze, placki, sałatkę..itp. Takie drobnostki. Ale padam na pyszczek od tych zapachów.. pronto,Ajaxów i innych śmierdzących środków.
Sylwia czasem im bardziej się czeka na @ to się spaźnia.
Gabi widzę że dzisiaj ta fasolka będzie próbowana?
Tylko pozostało mi przygotować talerze, placki, sałatkę..itp. Takie drobnostki. Ale padam na pyszczek od tych zapachów.. pronto,Ajaxów i innych śmierdzących środków.
Sylwia czasem im bardziej się czeka na @ to się spaźnia.
Gabi widzę że dzisiaj ta fasolka będzie próbowana?
reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Mój Wiesiu się własnie chlapie. Pewnie również padnięty.
A Twój Gabi da radę! Dopiero się uczy gospodarzyć.
A Twój Gabi da radę! Dopiero się uczy gospodarzyć.