reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć.U nas też dziś slicznie biało,jak w bajce.Szkoda tylko,że ja wyjść nie mogę:dry:
Ale dziecko na sanki poszło i pewnie radochę ma wielką,a to najwazniejsze.:tak:
Tylko jutro nie będzie miał kto z nim na dwór iść.:zawstydzona/y:
Miłej niedzieli.dla mnie kolejny dzień do "przetrwania".Pa.

reklama
witajcie
dzis diety dzien 7..ale jakos daje rade

my juz po basenie dzies:-) bylo super, troche mniej ludzi niż wieczorem więc sobie spokojnie popływalismy (foczki lubią pływac;-)

u nas wczoraj popadal snieg ale malutko, dzis slonko świeci ale zimno jest...
milego dnia!

basen Syla, super, Ja mam lenia. Wczoraj byłam w górach u Taty, droga zasypana doszczętnie, a ile aut w rowach! Mówię Wam, szok. Opony zimowe mamy już od miesiąca, bo częstwo wyjeżdżamy i mój M zapobiegliwy. Wczoraj w warsztacie wspólnik się śmiał,że był "dzień opon", klienci stali po kilka godzin aby je zmienić.

Za oknem sypie, jakoś mi tak dziwnie, M pojechał do Janskich w Czechach na otwarcie sezonu narciarskiego, zawsze jeździliśmy razem, a teraz nawet nie kupuje nowych nart dla córki, bo Ja nie pojeżdżę, więc weźmie moje. Ale co tam, mogę nie jeździć jeden sezon, oby się tylko UDAŁO.

Pixelko, co do objawów, też mam różnie, raz są, raz nie. Też panikuję, ale po USG wyszło,że jest dobrze. Więc staram się być spokojna. Staram się bardzo.

Piękne zdjęcia wstawiłyście kochane, Mireczko , ale masz ładne brzusio.
Maluchy zdrowe, to najważniejsze. Prawda,że to daje nadzieję?

I znowu jestem głodna, a dopiero zjadłam śniadanie...

dzien dobry....
witam sie milutko...
a my wczoraj gosci mielismy.....i na parapetowke poszlismy jeszcze.....no i z powrotem po 1 w nocy wrocilismy....
edytko zakupy jako takie...kupilam sobie dzinsy i jak zawsze posluchalam mojego andrzeja i zamiast wziac rozmiar 14 wzielam 16...wrrr....ale noc tam...az tak zle nie jest a nie chce mi sie jechac wymienic.....ponosze najwyzej a pozniej jak mama przyleci to jej oddam w spadku jak beda na nia dobre:)poza tym kupilismy dziewczynkom kapcie...najstarszej takie smieszne duuuze zielone puchate zwierzaki a dwom mniejszym takie botki wlochate do polowy lydek...cieszyly sie jak nie wiem...
nooo...i wczoraj zrobilam salatke jarzynowa heheeh...tylko jesc jej nie mozemy bo sie okazalo ze nie mam majonezu hahhaha...kupilam ostatnio niby majonez...otwieram wczoraj i na szczescie posmakowalam bo jakis taki rzadki byl....a to nie majaonez tylko sos do salatek hahahahha a octu tyle w nim ze szok...na szczescie nie dodalam tego bo bym musiala wszystko wyrzucic....no i teraz czekam az sklep otworza o 12 .30 zeby pojsc po ten majonez...masakra normalnie...heheheh

Hej dziewczynki...mała spi a ja mam chwilke dla siebie....
Wrócił mi apetyt ostatnio, zgagi nie mam i wcinam co popadnie hehhe:-) może nadrobie zaległosci?....
syla ja basenik uwielbiam i sobie obiecałam, ze jak minie szczesliwie pierwszy trymestr to zaczne chodzic 2 x w tygodniu jak w ciazy z Wiką...chodziłam do połowy lutego a pod koniec marca urodziłam, brzuszek miałam jak piłka i szybko sam sie wchłonął i nie ma po nim sladu....i nie mam rozstępów nigdzie...a basen mam 200 metrów od domku i bardzo tani....9zł godzina

jade po ten majonez......nie chce mi sie bo wieje jak cholera i pada...wrrrr....ale co zrobic...chyba dzis na obiad bedzie salatka bo nie chce mi sie nic gotowac...zrobilam jeszcze spagetti z warzywami i kurczakiem.a co tam....mnie sie wolne tez nalezy....ale znajac moje mozliwisci to pewno w koncu i tak cos upichce....
aaa....i kupie takie pyszne paczki z kremem i dzemem....mniam.....pychota...ale mrozone....i musze poczekac okolo 3 godzinki zeby zjesc hehheheh......jade

reklama
Pixelcia ja mam basen ok.300m od domu i tez za 9 zl, a w tym jakuzzi, zjeżdżalnie, basen dla dzieci, rwąca rzeka i basen do pluskania, taki mały aqa park:-) ale nigdy nie chodzilam bo jak sie tu przprowadzilismy to bylm juz w ciązy a potem po porodzie bałam sie bakterii ale jakos sie przełamałam
ja jestem wsciekła bo okres nie przyszedł:-(
juz nie wiem co robic
i zebyscie sobie nie myslały przypadkiem ze ja w ciązy jestem bo wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i testa zrobiłam, ale negatywny, a okresu wciaz brak:-(
juz chcialabym go miec za sobą
wrrrrrrrrrrrrrrrr

Gabi a moze ci jakies filmy wysłac:-)
mam tego całe mnóstwo
moze chcesz Sex w wielkim miescie ??
biedactwo rozumiem cie doskonale!!

Do góry