reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ach, a ja bez przytulanek już prawie 3 miesiące, heheh. Teraz nawet zapomniałam zapytać gina, ale jak pójdę przed Świętami to na pewno się o to znowu zapytam :).

Pixella, u Ciebie to może rzeczywiście strach o dzidzie. Ja na początku też nie czułam za bardzo potrzeny. Teraz czasami ciężko, ale warto się tak poświęcić.

Aga_Aj nie denerwuj się, na pewno będzie wszystko ok.

Edytka, no wszystko wskazuje na to, że mi przywiozą. Chociaż kuzynka mieszka 40 km od naszych rodziców i zależy jaka jutro będzie pogoda, dzisiaj była taka szklanka, że teściowa powiedziała, że to czy jej dowiozą to jedzonko będzie zależało od pogody. Dzisiaj zrezygnowali, bo masakra była, szklanka, a drogi w ogóle nie posypane. Jeśli chodzi o mamę to ona bierze chemię od początku lutego. Najpierw dostawała co tydzień jednodniową (i tak 3 kolejne tygodnie) i potem przerwa 2-3 tygodnie. Teraz od września dostaje pięciodniową raz na miesiąc.

Wiecie dzisiaj w Wiadomościach podawali, że przez tę pogodę w dzisiejszą noc zginęło 25 osób w wypadkach i pełno rannych. Stwierdziliśmy z M, że dobrze, że nie pojechaliśmy. My jeszcze mamy letnie opony, zimowe są u rodziców i mieliśmy je teraz w weekend wymienić. Jak chcieliśmy je zmienić na koniec września to teść krzyczał, że za wcześnie, a teraz o zima i tyle. Na szczęście teściowie mają najprawdopodobniej w środę do nas przyjechać i przywieźć te opony.

Dobra ja już uciekam spać. Buziaczki dziewczynki i cieszę się, że tutaj jesteście. Kolorowych snów!!!

reklama
cio tu takie pustki?????

Witam w niedzielny raneczek lub jak kto woli przedpołudnie :zawstydzona/y: i życze miłego dnia. Choć u NAS dzisiaj zima na całego, sanki kupić i konia by miał kto wozić po mieście:angry::wściekła/y::-D:tak:

Aguś to fakt że wszystko na ostatnią chwilę ale zawsze dopięte na ostatni guzik.
A z Wiesiem grzecznie usnęliśmy.. a dzisiaj wyszliśmy na dwór rano... zawiało.. popadało śniegiem i wróciliśmy do domku do łóżeczka:sorry2:

Also więc zawsze mówię że nie ma tego złego.. Widzisz Bozia miała wobec dobry plan. I z tego całego zła dobrze że na taką pogodę siedzicie jednak w domku.

Karolcia dla Ciebie duży buziak na poprawę humorku.
Buziaczki dla Wszystkich

Do góry