reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Dobra póki co zrelaksowałam się...
zmykam pzygotowac wszystko. Umyć się.. i moze jak będę miała czas zaglądne teraz
Buziaczki i miłego popołudnia niedzielnego
ppaaaaaaa
zmykam pzygotowac wszystko. Umyć się.. i moze jak będę miała czas zaglądne teraz
Buziaczki i miłego popołudnia niedzielnego
ppaaaaaaa
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej
jest ktos?
a my zajadamy frytki z piekarnika....mowilam ze leniwa ta niedziela bedzie....salatke dokonczylam ale chyba za duzo musztardy dalam...zreszta jakies francuskiej i nie wiedzialam ze taka ostra cholera jest i nie probowalam...no coz....niech sie przegryzie to zobaczymy...
poza tym rozmrazamy te pyszniaste paczki i dodatkowo znalazlam eklerki heheh....juz powinny byc dobre za niedlugo......normalnie dzien obzarstwa....ech
jest ktos?
a my zajadamy frytki z piekarnika....mowilam ze leniwa ta niedziela bedzie....salatke dokonczylam ale chyba za duzo musztardy dalam...zreszta jakies francuskiej i nie wiedzialam ze taka ostra cholera jest i nie probowalam...no coz....niech sie przegryzie to zobaczymy...
poza tym rozmrazamy te pyszniaste paczki i dodatkowo znalazlam eklerki heheh....juz powinny byc dobre za niedlugo......normalnie dzien obzarstwa....ech
slodziutka_e
Fanka BB :)
Zaraz będą goście.
Gabi dziękuje i Tobie równiez!!!!
Aguś Irl zapraszam do siebie u mnie dzisiaj również obżarstwo
Do napisania dziewczynki
pa
Gabi dziękuje i Tobie równiez!!!!
Aguś Irl zapraszam do siebie u mnie dzisiaj również obżarstwo
Do napisania dziewczynki
pa
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
wysłałam męza po kolejne 2 testy tylko nie wiem czy jest sens dzis robic bo ja duzo wody do tej doety pije i sikam co chwila, wiec zrobie rano chyba, jestem taka zdenerwowana ze juz wytrzymac nie moge!
chcialabym juz dostac ten okres zeby tak nie schizowac!!!!
czy w ogóle mozliwa jest ciąza przy progesteronie 5,63?
ja skoncze w wariatkowie!!!
chcialabym juz dostac ten okres zeby tak nie schizowac!!!!
czy w ogóle mozliwa jest ciąza przy progesteronie 5,63?
ja skoncze w wariatkowie!!!
Cześc dziewczyny:-)
Syla a ile ci się już @ spóżnia?ja i tak trzymam kciukimoże jednak zrób wieczorem,jak jest fasolka to nie mam co czekac do rana,a ty się uspokoisz:-)
Słodziutka,goście już pewnie są,życzę Wam udanej imprezki:-)
Gabi,i jak fasolka w wykonaniu twojego M?postarał się
Jak ja kocham zimę,właśnie taką jak dziś mieliśmy,do południa pruszyło,jest biało,a po południu pięknie świeciło słońce:-)mielismy iśc na spacer ale zrezygnowaliśmy,cały dzień jestem ospała i połamana,to przez to niskie ciśnienie.Ale za oknem pięknie i biało.
Syla a ile ci się już @ spóżnia?ja i tak trzymam kciukimoże jednak zrób wieczorem,jak jest fasolka to nie mam co czekac do rana,a ty się uspokoisz:-)
Słodziutka,goście już pewnie są,życzę Wam udanej imprezki:-)
Gabi,i jak fasolka w wykonaniu twojego M?postarał się
Jak ja kocham zimę,właśnie taką jak dziś mieliśmy,do południa pruszyło,jest biało,a po południu pięknie świeciło słońce:-)mielismy iśc na spacer ale zrezygnowaliśmy,cały dzień jestem ospała i połamana,to przez to niskie ciśnienie.Ale za oknem pięknie i biało.
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no syla ....cosik bedzie po tym weekendziku w gorach chyba hehheheh....trzymam kciuki....
edzia dzieki za zaproszenie ale za daleko buuuuuuu ale milej zabawy wam zycze...a stolatowac bedziemy za dwa dni dla ciebie....
reszte pozdrawiam serdecznie
edzia dzieki za zaproszenie ale za daleko buuuuuuu ale milej zabawy wam zycze...a stolatowac bedziemy za dwa dni dla ciebie....
reszte pozdrawiam serdecznie