reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi wazne ze w ogóle cos robi:-)
ja tam mam dobrze bo mój męzulek nawet lubi sprzątac, a treaz jak siedzi w domu to chaty nei poznaje tak czysto:-)
ale takie male mieszkanie jak nasze trzeba ciagle sprzątac

reklama
Dobra póki co zrelaksowałam się...
zmykam pzygotowac wszystko. Umyć się.. i moze jak będę miała czas zaglądne teraz

Buziaczki i miłego popołudnia niedzielnego

ppaaaaaaa

Ja tez zmykam na przepustkę do łazienki umyc włosy:-D
Słodziutka udanej imprezy.
Ja sobie poleżę na kanapie przy gościach:-p
Pa.

hej
jest ktos?
a my zajadamy frytki z piekarnika....mowilam ze leniwa ta niedziela bedzie....salatke dokonczylam ale chyba za duzo musztardy dalam...zreszta jakies francuskiej i nie wiedzialam ze taka ostra cholera jest i nie probowalam...no coz....niech sie przegryzie to zobaczymy...
poza tym rozmrazamy te pyszniaste paczki i dodatkowo znalazlam eklerki heheh....juz powinny byc dobre za niedlugo......normalnie dzien obzarstwa....ech

wysłałam męza po kolejne 2 testy tylko nie wiem czy jest sens dzis robic bo ja duzo wody do tej doety pije i sikam co chwila, wiec zrobie rano chyba, jestem taka zdenerwowana ze juz wytrzymac nie moge!
chcialabym juz dostac ten okres zeby tak nie schizowac!!!!
czy w ogóle mozliwa jest ciąza przy progesteronie 5,63?

ja skoncze w wariatkowie!!!

Cześc dziewczyny:-)

Syla a ile ci się już @ spóżnia?ja i tak trzymam kciuki:tak:może jednak zrób wieczorem,jak jest fasolka to nie mam co czekac do rana,a ty się uspokoisz:-)

Słodziutka,goście już pewnie są,życzę Wam udanej imprezki:-)

Gabi,i jak fasolka w wykonaniu twojego M?postarał się:tak:

Jak ja kocham zimę,właśnie taką jak dziś mieliśmy,do południa pruszyło,jest biało,a po południu pięknie świeciło słońce:-)mielismy iśc na spacer ale zrezygnowaliśmy,cały dzień jestem ospała i połamana,to przez to niskie ciśnienie.Ale za oknem pięknie i biało.

reklama
no syla ....cosik bedzie po tym weekendziku w gorach chyba hehheheh....trzymam kciuki....
edzia dzieki za zaproszenie ale za daleko buuuuuuu ale milej zabawy wam zycze...a stolatowac bedziemy za dwa dni dla ciebie....
reszte pozdrawiam serdecznie

Do góry