reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi wazne ze w ogóle cos robi:-)
ja tam mam dobrze bo mój męzulek nawet lubi sprzątac, a treaz jak siedzi w domu to chaty nei poznaje tak czysto:-)
ale takie male mieszkanie jak nasze trzeba ciagle sprzątac

reklama
Dobra póki co zrelaksowałam się...
zmykam pzygotowac wszystko. Umyć się.. i moze jak będę miała czas zaglądne teraz

Buziaczki i miłego popołudnia niedzielnego

ppaaaaaaa

Ja tez zmykam na przepustkę do łazienki umyc włosy:-D
Słodziutka udanej imprezy.
Ja sobie poleżę na kanapie przy gościach:-p
Pa.

hej
jest ktos?
a my zajadamy frytki z piekarnika....mowilam ze leniwa ta niedziela bedzie....salatke dokonczylam ale chyba za duzo musztardy dalam...zreszta jakies francuskiej i nie wiedzialam ze taka ostra cholera jest i nie probowalam...no coz....niech sie przegryzie to zobaczymy...
poza tym rozmrazamy te pyszniaste paczki i dodatkowo znalazlam eklerki heheh....juz powinny byc dobre za niedlugo......normalnie dzien obzarstwa....ech

wysłałam męza po kolejne 2 testy tylko nie wiem czy jest sens dzis robic bo ja duzo wody do tej doety pije i sikam co chwila, wiec zrobie rano chyba, jestem taka zdenerwowana ze juz wytrzymac nie moge!
chcialabym juz dostac ten okres zeby tak nie schizowac!!!!
czy w ogóle mozliwa jest ciąza przy progesteronie 5,63?

ja skoncze w wariatkowie!!!

Cześc dziewczyny:-)

Syla a ile ci się już @ spóżnia?ja i tak trzymam kciuki:tak:może jednak zrób wieczorem,jak jest fasolka to nie mam co czekac do rana,a ty się uspokoisz:-)

Słodziutka,goście już pewnie są,życzę Wam udanej imprezki:-)

Gabi,i jak fasolka w wykonaniu twojego M?postarał się:tak:

Jak ja kocham zimę,właśnie taką jak dziś mieliśmy,do południa pruszyło,jest biało,a po południu pięknie świeciło słońce:-)mielismy iśc na spacer ale zrezygnowaliśmy,cały dzień jestem ospała i połamana,to przez to niskie ciśnienie.Ale za oknem pięknie i biało.

reklama
no syla ....cosik bedzie po tym weekendziku w gorach chyba hehheheh....trzymam kciuki....
edzia dzieki za zaproszenie ale za daleko buuuuuuu ale milej zabawy wam zycze...a stolatowac bedziemy za dwa dni dla ciebie....
reszte pozdrawiam serdecznie

Do góry