reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytka, okazało się dzisiaj, że jednak żarełko nie przepadnie, heheh. Aż sama się sobie dziwię jak patrzę jak się zachowuję, heheh.
Smutno mi tylko, że jednak nie pojechaliśmy na weekend do rodziców, bo mamy już 2 miesiące nie widziałam. Ona we wtorek na chemię jedzie. Teraz moja siostra z Włoch na tydzień przylatuje więc jestem spokojniejsza. Ale może jak mama wyjdzie ze szpitala a ja się będę dobrze czuła to pojadę w tygodniu na kilka dni pociągiem. Buziaczki. Pamiętaj, że jestem z Tobą i Twoją mamą myślami.

reklama
dziewczynki, dzięki za pocieszenie..ale to dopiero 9 tydzień hmmm...zobaczymy,może to taki już mój urok, ze nie jest mi dane strasznie sie wymęczyć :-)....nawte mnie brzuch przestał ciągnąć...ale to chyb a przez to, ze w domku przy kompie max 2 h dziennie z przerwami a nie 8h non stop...no i luteina na noc może tez cos pomaga...bierze któras z was luteine? niby na co to ma mi pomóc?

Pixelciu- to ze objawy przechodzą to tylko sie cieszyc:-)
a luteinka jak to na co? to przeciez progesteron, najbardziej naturalny, po to zeby ciąza sie rozwijała dobrze bo moze twój organizm za mało go produkuje.
Dilajla bierze luteiinke
A ja zaczynam od połowy cyklu brac progesteron bo mam kiepski.
moze cos pomoze

eh czekam na okres wczoraj mial przyjsc ale nie przyszedł i znwu mi sie cykle do 30 dni pewnie wydłuzyly, ale czuje ze juz nadchodzi wielkimi krokami...
i dobrze niech przyjdzie i pójdzie w cholere bo to ostatni raz!!!!!!!

i prosze o kciuki w tym cyklu, bo musi sie udac! owulacja bedzie monitorowana przez lekarza na usg do tego progesteron od 16 dc wiec musi sie udac i koniec!!!
poprzednia ciąza tez po owulacji monitorowanej...
eh tylko dziwne uczucie bo jak sie uda to bedzie 3 dniowa róznica w terminie porodu, bo poprzedni termin byl na 23 sierpnia a teraz jak sie uda to bedzie 26 sierpnia....

no chyba ta luteina tak na wszelki wypadek...bo dzidzia niby ładnie rosła...chyba lepiej wziąć niż nie brać...ja nigdy nie brałam, ale chyba lekarza to moje brak objawów zastanowiło....

Witajcie Dziewczynki wieczorowa pora.....
Zimno....buuuu......
Syla.....jezeli wogóle @ przyjdzie to napewno ostatnia...ja mocno trzymam za Was kciuki......
Pixelka....spokojnie..
Słodziutka...a mi jak zwykle "pusto" bez Gosi....ale cóz...trudno...jakoś wytrzymam....Dziękuje za pamięć..mam nadzieję ze u Was w miarę dobrze...tego zyczę z całego serducha...no i zapomniałabym...miłych przygotowań do urodzinek....
Selenka...mam nadzieje ze nie szalejesz tylko grzecznie wypoczywasz....
Miruś...ale stracha mi napędziłaś....przecudowne fotki....
Allaa,Pixelka...Maleństwa przepiękne...
Kasiek...Cyniczna,Alicja....gdzie się podziewacie...?
Gabi....dużo sił i wytrwałości....
Jezyk...alez ten suwaczek mknie....super....
Mała...pamiętaj!!!!!czekam na wieści......
Also,Szafirek,Dilajla,Mordoklejka,Guska,Andzi,Miruś,Ona,
Allaa,Wróbelek,Katja,Anesto,Gabi,Jezyk,Miglak ..i wszystkie niewymienione a noszące pod serduszkiem Bobaski...dużo zdrówka....i dobrego samopoczucia....
Aga Ir,Alutka,Domelka,Beti,Pyzunia,Ola,Ona,Martuś,Magdalenka,
Katrin,Dlaczegotak,Edytko,Syla,Niusia...wszystkie mocno ściskam i zycze milusiego wieczoru.....

Ależ pustawo dzisiaj. Dziewczynki pewnie grzeją się pod kołderka albo kocykiem:-p
Wróciliśmy do rodziców. Jesoooo ale pogoda brrrrr JAK JA NIE LUBIĘ ZIMY:angry::wściekła/y: Snieg mógłby spaść tylko na święta.. ale wiem... wiem takie rzeczy to tylko w erze :sorry2::zawstydzona/y::-D

Aguś AJ Tak przygotowania już jako tako poczynione. I albo rodzinkę zaproszę jutro jak uwinę się ze sprzątaniem ( bo mam lenia:-p) albo we wtorek. Pożyjemy zobaczymy. Pewnie jak jutro będę pracować termin wtorkowy będzie jak najbardziej optymalny.Utul się do męża i zaraz będziecie się rozgrzewać:zawstydzona/y::rofl2:

Mała Agulka jak tam!! Doleciałaś szczęśliwie do tej Angli? Masz już neta?? Tesknie.

Sylwia Czekamy na SAME DOBRE WIEŚCI od CIEBIE! A jak wczorajszy telefon? Udało się?:tak:

Also Alu widzisz nie wszystko stracone! Jedzonko do Was przyejdzie. Jak nie tak to tak :-D. Mama którą to już chemię bierze?:-( Jejku jak sobie znów pomyślę.. ze to wszystko przed nami:-:)-( ehhhh. Odwiedź ją koniecznie. Jeszcze jak tyle się nie widzieliście! Tylko musicie się dobrze czuć!

pixelko tak luteina to progesteron i lepiej brac jak nie brać - podobno. A chyba jest wskazany z duphastonem do 12-14tc.
A faktycznie objawy mniejsze bo siedzisz w domku i nie masz takiego zamieszania.

Karolka a Ty jak się czujesz? Lepiej już? Boli Cię nadal?

reklama
Edytko...kochana...rzeczywiście pustki dziś.....
Pewnie bede sie tulić...hihii ale to póżniej.....
Ja takze bardzo nie znoszę zimy....ojej....!!!!!!
A przygotowania...tez nie bardzo lubię ale co tam.....raz w roku można...no nie?.....
Ja ostatnio wogóle nie mam ochoty na nic i nic mi się nie chce.....
Moze i Ty wtul się w cieplutkie ramiona Wiesia......no to chyba bedzie Ci się chciało zrobić....hihi.....

Do góry