reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziekuje Wam!
Pixelko, wiem, ze łatwo sie mówi gorzej wykonać, ale postaraj się o tym nie mysleć. U mnie objawy ustąpiły ok 10 tyg. A od tygodnia wogle mnie piersi nie bolą i wczoraj, przed wizytą, najczerniejsze myśli przychodziły mi do głowy. Na pewno u Ciebie tez jest wszystko ok:tak::tak::tak::tak::tak:

Allaa, fajowy bobasek:-)

A ja właśnie dostałam dwie ogromne swojskie szynki:szok: chyba będę musiała poporcjować i zamrozić, ale narazie jeszcze stygną, bo były prosto z wędzarni:-p zapach w całym domu się unosi:-) a ja głodna się robię, bo śnaiadanie jadłam ok 8. Muszę coś przekąsić;-)

Pixelko, nie martw się, ja Ci musze powiedzieć, ze nawet nie wiem kiedy mi objawy przeszły. Napewno jest ok, przecież to już 10 tc leci, nie martw się kochanie...a objawy nie muszą być przez 24 h na dobę, czasami poprostu zanikają, zeby za chwilę powrócić...

Ostatnia edycja:
a np wogole nie zwracalam,nie krecilo mi sie w glowie....bylam tylko wyczulona na zapachy,raz zemdlalam, z tym,ze bylam glodna....bardzo...ranki byly najgorsze.....jesli czegos nie zjadlam szybko bylomi slabo...a tak to nie mialam zadnych objawow.:-(

Witam was wszystkie.

Czuję się dobrze dużo leżę i leżę..i leżę ale dajemy radę. Kacperuś jest przy tym wszystkim bardzo kochanym dzieckiem robimy wszystko na leżąco gramy w karty malujemy czytamy książeczki w ogóle nie ciągnie mnie do zabaw ruchowych. Mąż spisuje się na medal więc dajmey radę i zamierzam spokojnie dotrwać do końca nie poddam się teraz na pewno..

Pozdrawiam wszystkie aniołkowe mamusie głaska brzusie i trzymam kciuki za starające się będzie dobrze dziewczyny buziaki dla was

Bardzo się cieszę z tego ze wszystkie nasze maluszki w brzuszkach czują sie dobrze:-):-):-):-):-)
Jak przeczytałam że u was wszystko ok to sie aż ze szczęścia popłakałam.

Dziewczynki wszystkie moje dajecie mi tyle wiary i nadzieji że u mnie tez będzie kiedyś dobrze. Dziękuję Wam bardzo za to.

witam,
Mireczko fajnie że wszystko w porządeczku....
U mnie jako tako ale się trzymam... dziś mam dzień lenia leże na kanapie i oglądam filmy z synkiem :), w poniedziałek idę na betę ....

reklama
Cześć Jeżyk:-D
No to leżymy razem.:sorry2:Tobie na szczęście mniej zostało.(jejku jak zazdroszczę:zawstydzona/y:).
U nas podobnie,jeszcze wszelkie układanki układamy.I oglądamy filmiki o nietoperzach na yuo tubie (nietoperze to wielka pasja mojego Miśka).W ogóle mam w sypialni już większość
książeczek,układanki,klocki,znikopis,tablicę,flamastry i masę innych potrzebnych rzeczy.Co dzień przybywa.
Buziaki.

Do góry