reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry....
no mireczka napedzilas stracha nie powiem......ale dobrzez ze wszystko ok.....sliczne malenstwo.....hmmm...jak tak sobie patrze to mysle ze moze i mnie by sie udalo nastepnym razem ech....aha...mirus i sliczniutki brzuszekpozdtrawiam i buziaki zostawiam...
ja uciekam po polezalam sobie dzis dluzej i musze jechac jakies zakupy zrobic bo pustawo w lodowce....\Andrzej w pracy wiec niedlugo pewnie pryjedzie i jeszcze posprzatac trzeba....noooo....
a mnie juz 2 dzien bola plecy....nie kregoslup tylko tak jakby po stronie nerek....ech.....nie wiem dlaczego....
no mireczka napedzilas stracha nie powiem......ale dobrzez ze wszystko ok.....sliczne malenstwo.....hmmm...jak tak sobie patrze to mysle ze moze i mnie by sie udalo nastepnym razem ech....aha...mirus i sliczniutki brzuszekpozdtrawiam i buziaki zostawiam...
ja uciekam po polezalam sobie dzis dluzej i musze jechac jakies zakupy zrobic bo pustawo w lodowce....\Andrzej w pracy wiec niedlugo pewnie pryjedzie i jeszcze posprzatac trzeba....noooo....
a mnie juz 2 dzien bola plecy....nie kregoslup tylko tak jakby po stronie nerek....ech.....nie wiem dlaczego....
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Widziałam, ale naprawdę nie miałam jak odpisać. Cieszę się, ze maluszek tak ślicznie rośnie i jest bardzo ruchliwy, lekarz miał problem, zeby go pomierzyć, ale zdjęcie dał sobie zrobić super:-)
enka1
Fanka BB :)
Czesc kochane, ja juz troche domek ogarnelam i wpadlam na chwilke. Zaraz przyjdzie moj brat z dziewczyna i siostra z coreczka. U nas tez zimno i troszke bialo.
Mircia juniorek juz taki duzy!!! I brzucholek tez!!! Sliczny.
A ja niestety staranka przesuwam raczej na styczen. Musze sprawdzic czy wszystko ok. bo w pecherzu bakterii nie ma a cos mnie tam boli tak jakby cewka(?). Moze to cos co sie wiaze z drogami rodnymi> No i szkoda ze w ta ponuro zime nie bede mogla sie cieszyc fasola.
Mircia juniorek juz taki duzy!!! I brzucholek tez!!! Sliczny.
A ja niestety staranka przesuwam raczej na styczen. Musze sprawdzic czy wszystko ok. bo w pecherzu bakterii nie ma a cos mnie tam boli tak jakby cewka(?). Moze to cos co sie wiaze z drogami rodnymi> No i szkoda ze w ta ponuro zime nie bede mogla sie cieszyc fasola.
witam sie sobotnio pogoda zimowa za oknami bialo i synek od rana na dworzu szaleje
mireczko dobrze ze napisalas bo zaczelam sie martwic o Was juniorek juz taki duzy ...supcio Slicznie wygladasz piekny brzusio
pixella na twoim zdjeciu juz tez widac duzego malego czlowieczka slicznie
alla super ze jest ok poprosimy o zdjatko Waszego chlopczyka
pozdrawiam Was wszystkie i biore sie za porzadki buzka
mireczko dobrze ze napisalas bo zaczelam sie martwic o Was juniorek juz taki duzy ...supcio Slicznie wygladasz piekny brzusio
pixella na twoim zdjeciu juz tez widac duzego malego czlowieczka slicznie
alla super ze jest ok poprosimy o zdjatko Waszego chlopczyka
pozdrawiam Was wszystkie i biore sie za porzadki buzka
Ostatnia edycja:
Ilona1985
chcialam pogratulowac!!
Miroslava super zdjecia!!! i brzuszek juz spory!!!!
Tak sie ciesze!!!
Szczesliwego rozwiazania!!!
Miroslava super zdjecia!!! i brzuszek juz spory!!!!
Tak sie ciesze!!!
Szczesliwego rozwiazania!!!
Ilona1985
Ona 26 rowniez gratuluje!!!!!!! to super....ciesze sie z nowo zafasolkowanych dziewczynek!!!!!!
ja lece sprzatac bo zaniedbalam dom przez ostatnie tygodnie:-(
ja lece sprzatac bo zaniedbalam dom przez ostatnie tygodnie:-(
allaa
Nasze Maleństwo
reklama