reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dień dobry:) ja wstałam rano i zobaczyłam śnieg za oknami:) mozna poczuc juz ze zblizaja sie swieta:) zycze wszystkim milego dnia:)

Witajcie!
Edytko napisz co z Miką? Tez zaczynam się martwić.
Also, no to mieliście przygode:-(. Na szczęście nic Wam sie nie stało, i dobrze, że kolega Was zawiózł, bo pewnie w nocy ciężko wrócic z Kościerzyny.

Ja dzis pół nocy nie przespałam- chyba po wczorajszych emocjach. Teraz boli mnie głowa ale spac juz nie moge. M poleciał do sklepu po swieze bułeczki i czekam na sniadanko do łóżka:-):-):-):-)

Witajcie.....
Wpadłam na chwilkę....zobaczyć czy Mireczka się odezała...ale niestety nie.....kurczę...mam nadzieję,ze wszystko u Nich ok....
U mnie tez śnieg za oknem.....chyba rzeczywiście zima za pasem....nie lubie zimy.....
Zmykam do sobotniego sprzątania a Wam Wszystkim zyczę miłego dnia z dorym nastrojem.....
Zajrzę pózniej.......

dziewczyny witajcie

Jakoś pomalutku zaczynam wracać do życia bo nawet dzisiaj mam wolne.....
nie jestem w stanie nadrobić zaległości ale zorientowałam się że niestety mamy nowe koleżanki.... niestety bo okoliczności smutne....

Ale wiem także że u naszych mamuś zafasolkowanych ok i dzieciątka pięknie rosną.....

buziaczki dla wszystkich

Witam dziewczynki w sobotnie przedpołudnie
pozdrawiam nowe dziewczynki strasznie mi przykro . . . az nie moge uwieżyć , że wtakim tempie nas tu przybuwa smutne ale niestety prawdziwe. . . życie potrafi byc okrutne
A ja jade zaraz na uczelnie zawieść swoja prace magisterska mam nadzieje ze juz nie bedzie zadnychpoprawek bo ja pisanie oficjalnie uważam za zakończone i nie ukrywam radości z tego powodu:happy2::tak::-):tak::-D:tak::happy2:
Pozdrawaim wszystkie kochane dziewczynki zdjęcia fasoleczek przesliczne az sie popłakałam wczoraj jak ogladałam :-)niech nam rosna zdrowo
edytka napisz co z mireczka bo zaczynam sie niepokoic ze sie nie odzywa na gg tez jej nie ma , mam nadzieje ze poprostu cieszy sie mezem i wszystko jest ok

odezwę sie pozniej i juz obiecuje ze teraz bede czesciej zagladac życze wam wspaniałego dnia:tak::-):happy2:

Witam się ślicznie:biggrin2:

Byłam wczoraj na USG, nasz maluszek rośnie zdrowo, ma 550 g wagi i nadal jest chłopczykiem:-D We wtorek muszę powtórzyć badanie na obciążenie glukozą 75 g, ale połozna mnie pocieszyła, ze jej córka po 50 g tez miała wysoki cukier, ale po 75 miała normalny, no zobaczymy....

A drugą rzeczą, którą chcę się pochwalić, to to, że mój mężuś wrócił już z Egiptu, cały i zdrowy i taki pieknie opalony... Ech, jak mi dobrze...pozatym, ze boli mnie cała prawa strona, jakby mi się jelita zapchały:szok: Mam nadzieje, ze mi to minie do jutra.
A to nasz maluszek:-)
Zobacz załącznik 101985
A to ja:-D
Zobacz załącznik 101986
Buziaczki:biggrin2:

reklama
Dziękuję Olu:-)
Aha i zapomniałam Was przeprosić, że wczoraj się nie odzywałam, ale internetu nie miałam, i nawet nie wiem dlaczego, jeszcze dzisiaj przerwy były...

Do góry