reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka ja na chwilke...
edytko wyniki cytologii beda za 2-3 tygodnie prawdopodobnie....ale pani doktor przy pobieraniu probki dzis powiedziala ze czyscoutko jest i dobrze wyglada
a tak wogole to ucze sie dziewczynki ucze i musze poswiecic temu czas bo inaczej nie zdam egzaminu i bedzie lipa....poza tym dzis sie dowiedzialam ze prawdopodobnie bede musiala oyworzyc dzialalniosc gospodarcza zeby na taxi jezdzic....wiec kochane suma sumarum nie mam co sie przejmowac bo kontraktu pewnie nie bedzie
edytko wyniki cytologii beda za 2-3 tygodnie prawdopodobnie....ale pani doktor przy pobieraniu probki dzis powiedziala ze czyscoutko jest i dobrze wyglada
a tak wogole to ucze sie dziewczynki ucze i musze poswiecic temu czas bo inaczej nie zdam egzaminu i bedzie lipa....poza tym dzis sie dowiedzialam ze prawdopodobnie bede musiala oyworzyc dzialalniosc gospodarcza zeby na taxi jezdzic....wiec kochane suma sumarum nie mam co sie przejmowac bo kontraktu pewnie nie bedzie
slodziutka_e
Fanka BB :)
Marta jak pisałam Twoja wola. Mnie "dobry" przyrost by uspokoił, a zły.. wiedziałabym za wczasu że coś złego się dzieje tfuuu tfu.Koniec. zrobisz jak uważasz.
Olcia pies najwierniejszym przyjacielem człowieka.
Zmykam do meza. Buziaczki dla Was dziewczynki
Olcia pies najwierniejszym przyjacielem człowieka.
Zmykam do meza. Buziaczki dla Was dziewczynki
aga_irlandia
a ja normalnie na kolacje usmazylam kielbaski takie pikantne z cebula bo jakos mi sie tak zachcialo( a ja zazwyczaj nie jem kilbasy )....i wczoraj o 22.30 robilam sobie jajecznice bo jakos mnie naszlo.....
olaboga.......no nic nie mowie.....
olaboga.......no nic nie mowie.....
slodziutka_e
Agula Irl własna firma to nic strasznego.Ale faktycznie już nie będzie to wtedy takie proste. I łatwe. Bo zajmie Ci zapewne wiecej czasu i będzie od Ciebei więcej uwagi potrzebowac. Lepiej przed zakuwaniem spytaj się co i jak.. szkoda nauki ;-)
aga_irlandia
noooo...to tyle....ide do mezulka.....
jutro znow pilnuje dzieci kolezanki....i zawoze samochod do mechanika bo mam male naprawki do zrobienia
tak wiec kochane zajrze pewnie jutro pozniej
dobranoc kochane
jutro znow pilnuje dzieci kolezanki....i zawoze samochod do mechanika bo mam male naprawki do zrobienia
tak wiec kochane zajrze pewnie jutro pozniej
dobranoc kochane
aga_irlandia
tutaj samozatrudnienie wyglada inaczej i nie jest tak zle jak w polsce.....tak wiec trzeba byc dobrej mysli:
aga_irlandia
uciekam papatki
slodziutka_e
papaa Agula!!! Dobrej i owocnej nocki
reklama