reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hejka ja na chwilke...
edytko wyniki cytologii beda za 2-3 tygodnie prawdopodobnie....ale pani doktor przy pobieraniu probki dzis powiedziala ze czyscoutko jest i dobrze wyglada:):):)
a tak wogole to ucze sie dziewczynki ucze i musze poswiecic temu czas bo inaczej nie zdam egzaminu i bedzie lipa....poza tym dzis sie dowiedzialam ze prawdopodobnie bede musiala oyworzyc dzialalniosc gospodarcza zeby na taxi jezdzic....wiec kochane suma sumarum nie mam co sie przejmowac bo kontraktu pewnie nie bedzie:)

Marta jak pisałam Twoja wola. Mnie "dobry" przyrost by uspokoił, a zły.. wiedziałabym za wczasu że coś złego się dzieje tfuuu tfu.Koniec. zrobisz jak uważasz.

Olcia pies najwierniejszym przyjacielem człowieka.

Zmykam do meza. Buziaczki dla Was dziewczynki

a ja normalnie na kolacje usmazylam kielbaski takie pikantne z cebula bo jakos mi sie tak zachcialo( a ja zazwyczaj nie jem kilbasy )....i wczoraj o 22.30 robilam sobie jajecznice bo jakos mnie naszlo.....
olaboga.......no nic nie mowie.....

Agula Irl własna firma to nic strasznego.Ale faktycznie już nie będzie to wtedy takie proste. I łatwe. Bo zajmie Ci zapewne wiecej czasu i będzie od Ciebei więcej uwagi potrzebowac. Lepiej przed zakuwaniem spytaj się co i jak.. szkoda nauki ;-):zawstydzona/y:

noooo...to tyle....ide do mezulka.....
jutro znow pilnuje dzieci kolezanki....i zawoze samochod do mechanika bo mam male naprawki do zrobienia :)
tak wiec kochane zajrze pewnie jutro pozniej
dobranoc kochane

reklama
oj Aga to moze to ta fasolka:-)taka ,,żarłoczna":-)
ja jak byłam w ciazy w środku nocy wstawałam,żeby ugryźć batona,choć normalnie słodyczy czesto nie jadam a w nocy to napewno juz nie

Do góry