reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinguś zbaczysz będziemy się razem starały. Poczekać na Ciebie???:-):-)
Nie czekaj zachodź pierwsza, ktoś musi mi świeże fluidki przesyłać:tak::tak:
Buziaczki.

Witam wieczorkiem. Ja dzis odebralam swoje wyniki i mam tsh-4.95 i dostalam skierowanie do endokrynologa. Jak myslicie moglo to byc przyczyna obumarcia plodu??? Pozdrawiam wszystkie mamusie aniolkow :-)
Ja się niestety nie znam:-(

witam wieczorkiem
a ja dziś miałam lekką panikę a to chyba przed jutrzejszym boję się, dziś czuję się fatalnie jestem przeziębiona, po za tym objawy ciążowe lekko ustąpiły, męczy mnie kaszel i boli z prawej strony brzuchol, pocieszam się ze tam jest torbiel i nie jest to związane z kruszkiem ... ech chciałabym żeby już dziś był piątek po południu...
Trzymam za Ciebie kciuki żeby było wszystko dobrze:tak:

hej dziewczynki,ja jestem,mąż własnie do pracy posedł więc wieczór spędzę z wami pieskiem:-)
Przynajmniej się możesz do pieska przytulić i nie powie "daj mi spokój":-D:-D

Edytko, mama przyjechała, przynajmniej mi się nie nudzi:-)
A co do zdjecia to mam nadzieje, ze mi jakieś ładne da, chociaż on za bardzo nie lubi robić zdjęć:-(Ale może jak sie uśmiechnę i nie zapomne z wrażenia przez tą glukozę, to uda mi sie wyprosic:szok:

Edytko troche lepiej dzis.Zajadam sie spaghetti z tunczykiem na przemian z nutella:szok:.na wizyte mam isc dopiero na 2 tyg:(,bety nie robilam i nie wiem czy bede robic

Jejku jestem w szoku M sam zaproponował mi masaż, powiedziałam że wynagrodzę mu to dzikim seksem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Słodziutka podziwiam za tak wczesne wstawanie.
Podziwiam pracujące kobiety w ciąży:tak::tak::tak: ja jestem strasznie zmęczona a pracuje dopiero 4 dni :zawstydzona/y: w ciąży to chyba od razu na zwolnienie pójdę.
Nawet nie mam siły myśleć o dzieciach;-);-);-)

Ada aaa zapomniałam. Tak jak najbardziej złe wyniki tarczycy mogą być przyczyną poronienia. Ale ja nie jestem lekarzem i żeby lekarz Ci to powiedział musisz mieć komplet badań.. żeby wszystko inne wykluczyć. Ale jak pisze może być to przyczyna.

Mika więc trzymam kciuki byś nie zapomniała i by wszystko obyło się tak jak sobie wymarzysz. By synek machał, do Was, był zdrowy i byście byli bardzooo szczęsliwi

Kinguś a ja myślałam że Ty na masowaniu :-p

Kinguś po takim dzikim seksie to nie dziwie się że nie masz na nic ochoty :-p:zawstydzona/y::-D:rofl2: i siły :szok::-D

Marta a czemu dla siebie samej i dla tzw świętego spokoju nie skotrolujesz sobie tej bety? Ale to jest Twoja wola i decyzja. Ja napewno bym chciała się uspokoić.

reklama
Kinguś piesek zapatrzony w swojego pana i płacze teraz za nim trochę:-) wyobraź sobie,ze jak go przygarnęłam miesiąc temu (biegał u mnie po firmie bezpańsko) to mój M powiedział,ze nie chce go na oczy widzieć a teraz mówi do niego mordo ty moja itp i zyc bez siebie nie mogą!

Do góry