reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko.....w odpowiedzi kochana....jestem cały czas ale nie mam jakoś weny do pisania a i komp ciągle mi litery "zjada".....ehhh...
jesli chodzi o ginka...to od września nie byłam....dał mi zielone światełko....i na tym zakończyłam spotkania.....nawet mi sie nie chce myśleć o tym.....pewnie zacznę sie z nim kontaktowac jak bedzie do tego powód.....ale narazie sobie odpuszczam....:-:)zawstydzona/y:..
Wydał mi się rzeczowy i uczuciowy więc pewnie przy nim "zostanę"......
A jak Wasze badanka.....?
Wiesz Edziu...ja marzę o tym aby móc się zrelaksować....ale nie potrafię......
Pozdrowionka dla Wiesia....zdrówa dla całej rodzinki....
Andzi,Szafirek.Miruś.....kciuki mocno zaciśnięte za jutrzejsze wizyty.....dajcie znać.....
Mała....spokojnej podróży.....
Kasiek,Kinguś,Nisi@,Karola,Pyzunia,Katja,Katrin,,Gabi,Dilajla,
Carri,Doka,Agi,Ona,Ola,Cynczna,Aga Ir,Syla,Jezyk,Dlaczegotak,
Beti,Mamaewa,Guska,Mordoklejko,Wróbelek,Pixela,Enka,......i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam i zyczę duzo pozytywnych myśli.....

Hej Agnieszka :-)
podziwiam Cie,że pamietasz wszystkie dziewczyny,ja na razie ograniczam się raczej do czytania a jak już coś napiszę to bez imion bo ich nie pamiętam jeszcze:nerd:
sorki dziewczyny

Olu...jurto mija 6 miesięcy odkąd straciłam moje Maleństwo.....więc zanam dziewczynki nieco dłuzej...na początu tez nie potafiłam wszystkich spamiętać ale z czasem jest inaczej....
Nie przejmuj sie tym Olu...nikt tu nie ma Ci tego za złe....spokojnie.....

Witam sie wieczorkiem :tak:
Mocno tule nowa kolezanke:tak:

Ja tylko na momecik usciskac was wszystkie:-)
Edziulek rzecz ma sie tak ze teraz to maz przyleci do mnie:-) bo ja nie do irlandii sie wybieram a do anglii:rofl2::-D:tak::sorry2: a co mi tam pobujam sie troche po swiecie:-D:rofl2:
Mysle ze kilka dni mi zajmie zanim załoze neta co mnie najbardziej martwi:baffled::baffled::sorry2: ale mam nadzieje nadrobie pozniej zaległosci :rofl2:

To buziam was wszystkie bardzo bardzo mocno i spadam:rofl2: Nie zapomnijcie o mnie:tak:;-)

Mała....w takim razie.....powodzenia i udanej podrózy....
I przypomną Cimoje wczorajsze słowa...NIGDY o Tobie nie zapominamy!!!!!PAMIĘTAJ kochana o tym.Bedziemy z niecierpliwością czekały na wieści od Ciebie....
Trzymaj sie dzielnie...bedzie mi Ciebie brakowało mam dzieję,że wkrótce się odezwiesz.....Pa ...buziole

reklama
Do góry