reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Chciałabym pogratulować wszystkim Mamą na tym forum. Trzymam za Was i wasze Maleństwa mocno kciuki.
Mnie niestety się nie udało.

agi28 swietne imie dla królika:-)uwielbiam wszystkie zwierzaczki kiedys kolezanka miala królila byl niesamowity wyczynial rózne códa tylko....robil kupy gdzie popadnie:baffled:
aga_irlandia no z tym linkiem..nie zauwazylam go... no obys nie musiala go kasowac zreszta czesto tak jest ze takie niespodzianki trafiaja sie nam w najmniej oczekiwanym momencie...oby tak wlasnie bylo...:tak:
also ja mam zalecenie amniopunkcji ze wzgledu na wielowadzie dzieciatka w poprzedniej ciazy chyba wszystko bylo zle i jeszcze rozszczepienie kregoslupa:-( i dzidzia zmarla w 21 tyg:-(strasznie sie boje ale mam tez ogromna nadzieje ze limit zlych wiadomosci juz wyczerpalam...
pixella77 jak masz na cos ochotke to ja zapraszam na golabki wlasnie zrobilam wielki gar:baffled:nie wiem kiedy my to zjemy...a najlepiej wpadnijcie wszystkie bedzie klawo:-)

a ja wpadłam powiedzieć, ze u nas ok, dzidziuś sie ruszał, pływał, biło mu serduszko, ma już 2cm 22 mm co podobno wskazuje na 8t6dc...mam brać luteine na bóle brzucha i l4 na 2 tygodnie...odpoczne, zdystansuje się....
No to maleństwo już wielkie;-);-)

]
[/B] Mnie tez zaczyna boleć brzucho ale to chyba na @. Jak przyjdzie to może juz staranka będą od następnego miesiąca.
No to super:-) Jesteś szybciej o jedną @ ode mnie

Kinguś witaski. Niech mężulek bardzoooo doookładnie wymasuje Ci te plecki i nie tylko :-p:zawstydzona/y:
Najgorsze że masażyk mi się podobał i będę chciała częściej a na to M się pewnie nie zgodzi.

Witam.....
Po całym dniu nieobecności w domku....jestem...nadrobiłam zaleglości dnia i zmykam spać.......
Pozdrawiam:-)

Ja od 7 pracuję wiec widzę wschody słońca:) albo nie widzę bo mgła i deszcz i ogólnie obrzydliwy wiatr brrrrrrr
a spod kołderki to mi sie nie chciało wstawać, oj nie!
To o której wstajesz? Ja wstaję od 3 dni o 5:40 i mam już dość chcę iśc na emeryturę;-);-)

dziewczyny witam i melduję że żyjemy!!!! musiałam poleżeć troszkę pod kroplówką i od piątku byłam w szpitalu wszystko się wyciszyło i mam teraz na siebie uważać ale nie jest źle i myslę że damy radę a jakby coś się działo to z powrotem.
Oj biedactwo.
Super, że już jesteś. Trzymaj się ciepło:tak::tak:

Witajcie kochane
melduje się że u mnie wszystko ok
dziś zaczął się 11 tydzień i czuje ze jest dobrze, cały czas sobie to powtarzam aby wierzyć że sie tym razem uda
Już 11 tydzień super:-D:-D:-D

no i pewnie tradycyjnie mam pytanie jak szybko można się znowu starać?
Ja poroniłam w 8tc ginka pozwoliła się starać po 2 @.

Zobacz załącznik 101759
moje dzisiejsze zdjecie do licencji....nie bardzo mnie sie podoba ale co tam....:no:
Super zdjęcie, mi się bardzo podoba:tak::tak::tak:

Dzisiaj się jeszcze mega przestraszyłam, normalnie myślałam, że ktoś mi się do mieszkania włamuje, a się okazało, że to moja "ulubiona" sąsiadka, która sprząta też u nas w bloku. Właśnie sprzątała tak głośno, żeby wszyscy słyszeli, a ja poleciałam po klucze zamknęłam się na jeszcze jeden zamek i na taki suwak, co podejrzeć można kto to jest za drzwiami. Wystraszyłam się, że szok.
No rzeczywiście przeżycie.

Katja ja nie mam problemu z Bronkowymi bobkami bo wali do kuwety jak stary i nigdzie wiecej nie chce. Kuwete ma taka dużą jak dla kota więc sobie wygodnie w niej siada i duma...

Aga AJ witam cię kochana i cieszę sie że i ciebie tutaj juz zdecydowanie więcej.
Duzo słoneczka dla Ciebie.

Kinguś zbaczysz będziemy się razem starały. Poczekać na Ciebie???:-):-)

Aga IR a ty sie ucz duzo babo jedna żebyś swoich klientów potem nie wiadomo gdzie nie wywoziła;-);-);-), a zdjecie jest bardzo ładne.

Witam wieczorkiem. Ja dzis odebralam swoje wyniki i mam tsh-4.95 i dostalam skierowanie do endokrynologa. Jak myslicie moglo to byc przyczyna obumarcia plodu??? Pozdrawiam wszystkie mamusie aniolkow :-)

reklama
Do góry