Ilona1985
Fanka BB :)
aha.......................ale coz czuje,ze chyba juz zostanie to....................
hihihi
trzymam kciuki!!!!
hihihi
trzymam kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Króliczku ten futrzasty świrek to mój królik Bronek ))zachęcać mnie nie trzeba, zostanę na pewno, to niesamowite ile wsparcia można uzyskać
a co to za świrek futrzasty na twoim zdjęciu?
No to maleństwo już wielkie;-);-)a ja wpadłam powiedzieć, ze u nas ok, dzidziuś sie ruszał, pływał, biło mu serduszko, ma już 2cm 22 mm co podobno wskazuje na 8t6dc...mam brać luteine na bóle brzucha i l4 na 2 tygodnie...odpoczne, zdystansuje się....
No to super:-) Jesteś szybciej o jedną @ ode mnie]
[/B] Mnie tez zaczyna boleć brzucho ale to chyba na @. Jak przyjdzie to może juz staranka będą od następnego miesiąca.
Najgorsze że masażyk mi się podobał i będę chciała częściej a na to M się pewnie nie zgodzi.Kinguś witaski. Niech mężulek bardzoooo doookładnie wymasuje Ci te plecki i nie tylko
Pozdrawiam:-)Witam.....
Po całym dniu nieobecności w domku....jestem...nadrobiłam zaleglości dnia i zmykam spać.......
To o której wstajesz? Ja wstaję od 3 dni o 5:40 i mam już dość chcę iśc na emeryturę;-);-)Ja od 7 pracuję wiec widzę wschody słońca albo nie widzę bo mgła i deszcz i ogólnie obrzydliwy wiatr brrrrrrr
a spod kołderki to mi sie nie chciało wstawać, oj nie!
Oj biedactwo.dziewczyny witam i melduję że żyjemy!!!! musiałam poleżeć troszkę pod kroplówką i od piątku byłam w szpitalu wszystko się wyciszyło i mam teraz na siebie uważać ale nie jest źle i myslę że damy radę a jakby coś się działo to z powrotem.
Już 11 tydzień superWitajcie kochane
melduje się że u mnie wszystko ok
dziś zaczął się 11 tydzień i czuje ze jest dobrze, cały czas sobie to powtarzam aby wierzyć że sie tym razem uda
Ja poroniłam w 8tc ginka pozwoliła się starać po 2 @.no i pewnie tradycyjnie mam pytanie jak szybko można się znowu starać?
Super zdjęcie, mi się bardzo podobaZobacz załącznik 101759
moje dzisiejsze zdjecie do licencji....nie bardzo mnie sie podoba ale co tam....
No rzeczywiście przeżycie.Dzisiaj się jeszcze mega przestraszyłam, normalnie myślałam, że ktoś mi się do mieszkania włamuje, a się okazało, że to moja "ulubiona" sąsiadka, która sprząta też u nas w bloku. Właśnie sprzątała tak głośno, żeby wszyscy słyszeli, a ja poleciałam po klucze zamknęłam się na jeszcze jeden zamek i na taki suwak, co podejrzeć można kto to jest za drzwiami. Wystraszyłam się, że szok.