reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aga,no śniło mi się,ze Twoja fasolka ok:rofl2:
A mój gin nie ma samolocika tylko kozetkę.Taka podwyzszoną,ze schodkami dla ciężarnych:-D Wystarczy,ze w szpitalu jak leżałam do w kółko na ten samolt trzeba się wdrapywać.pomijac,że z brzuchem niewygodnie,to jakoś tak same wiecie,uwlaczająco:baffled:I po co skoro równie dobrze można zbadać na kozetce?

hej dziewczynki
pozdrawiam wszystkie nowe aniołkowe mamy i przytulam mocno , nie było mnie rzez jakiś czas a tu tyle nowych dziewczynek przeraża mnie to . . .
podczytywałam was na bieżaco ale joks nie mam sił pisac coraz bliżej do daty porodu tak mi strasznie źle . . .
aga ir powodzonka na egzaminie na pewno zdasz zdolna dziewczynka z Ciebie
Aga AJ kasiek edytka- dziekuje za pamieć
Gabi placuszku mam nadzieje ze odlzeyn jeszcze nie masz biedactwo :)
reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie niestety nie pamietam juz wszystkich postow za duzo tego bylo :-( przepraszam

aaa mowisz ze ci sie snilo ze z moja fasolka ok...hehehe to pewnie na odwrot bedzie....tak mowia...nooo.....to pewno nic z tej fasolki nie bedzie ...hehehe....zreszta nie ma staranek heheh....chwila zapomnienia byla ale to nawet nie wiadomo czy wtedy jak powinna hahhaha....bo teoretycznie rzecz biorac to roznie tearz chyba u mnie bywa....

ilonka nie nie jestem hehhehe...dziewczyny sobie porobily a ja nie widze nic jak tam wchodze i zrobilam mojego zeby zobaczyly czy one widza.....i tak zostalo...powiedzialy ze mam zostawic na razie a jak przylezie @ to skasuje:):):)

reklama
Do góry