aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka katia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Aga no ta foteczka jak dla mnie bomba!Kiedy masz ten egzamin??Zobacz załącznik 101759
moje dzisiejsze zdjecie do licencji....nie bardzo mnie sie podoba ale co tam....
pixella dilajla bardzo mocno trzymam kciuki za wasze fasolki, i wszytskie inne na tym forum, bądźcie przykładem że wszystko w końcu kończy się dobrzekróliczku tule cie jeszcze raz....ja na tym forum tez jestem ....niestety...bardzo mi ono pomaga....jestem tu odkąd poroniłam czyli od lipca....a czerwcówej jest juz 3 tu..catmate, sylvii28 i ty...:-(
ja postarałam sie po 2@ i od razu sie udało...ale miałam sporo badanek i zielone światełko od lekarza, usg itd.... wszystko zalerzy jak szybko twoj organizm zacznie mieć mniej więcej regularne cykle i zaczniesz mieć owu i endometrium jednorodne...ja pierwsza @ dostałam 28 dni po zabiegu, druga 31 dni a trzeciej juz nie :-)
Ojej to niebawem...bedziemy trzymac kciukiale napewno dasz rade:-)mam nadzieje ze zaliczetymbardziej ze obcokrajowiec jestembyloby milo
zachęcać mnie nie trzeba, zostanę na pewno, to niesamowite ile wsparcia można uzyskaćWtam Cię Króliczku i tulę mocno do serduszka. Prosze zostań z nami ( tu bedzie duzo łatwiej - zobaczysz).