aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka katia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Aga no ta foteczka jak dla mnie bomba!Zobacz załącznik 101759
moje dzisiejsze zdjecie do licencji....nie bardzo mnie sie podoba ale co tam....![]()
pixella dilajla bardzo mocno trzymam kciuki za wasze fasolki, i wszytskie inne na tym forum, bądźcie przykładem że wszystko w końcu kończy się dobrzekróliczku tule cie jeszcze raz....ja na tym forum tez jestem ....niestety...bardzo mi ono pomaga....jestem tu odkąd poroniłam czyli od lipca....a czerwcówej jest juz 3 tu..catmate, sylvii28 i ty...:-(
ja postarałam sie po 2@ i od razu sie udało...ale miałam sporo badanek i zielone światełko od lekarza, usg itd.... wszystko zalerzy jak szybko twoj organizm zacznie mieć mniej więcej regularne cykle i zaczniesz mieć owu i endometrium jednorodne...ja pierwsza @ dostałam 28 dni po zabiegu, druga 31 dni a trzeciej juz nie :-)
Ojej to niebawem...bedziemy trzymac kciukimam nadzieje ze zaliczetymbardziej ze obcokrajowiec jestem
byloby milo
zachęcać mnie nie trzeba, zostanę na pewno, to niesamowite ile wsparcia można uzyskaćWtam Cię Króliczku i tulę mocno do serduszka. Prosze zostań z nami ( tu bedzie duzo łatwiej - zobaczysz).