reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi wydaje mi się, że wszystko w porządku:-):-):-).
Musiałam troche sie zdystansować i odpocząć od wszelkich złych wiadomości, od natłoku informacji. Przez tydzień nie wchodziłam na net, nie wyszukiwałam wiadomości o problemach jakie mogą ( a nie muszą) mnie spotkać. Zaczyna do mnie docierać, że będę Mamą- teraz tak staram się już coraz częściej myśleć. W piątek wizyta, jeszcze tylko trzy dni........
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze, chociaż zauważyłam kilka nowych nicków- przytulam Was mocno dziewczyny.
Edytko dziękuję za pamięć!!!!!!!

reklama
Dziewczynki ja na chwilkę.......
Allaa.....dobrze ze jestes...zaczynałam sie martwic....
Szafirek....obie przyniesiecie same dobre wieści a ja bede w piątek trzymala kciuki za Was......
Gabi...podejrzałam Twoje Malenstwo....super.....
A u mnie pada śnieg.....chyba zima sie zbliza.....

reklama
Witam się tylko na chwilkę... bo idę kąpciu, kąpciu jak mówi moja siostrzenica 2 i pół letnia:-)

Gabi ależ Ty dzisiaj krzyczysz aż w Tarnowie Cię słychać :-p:rofl2::-D Ale krzycz, jeśli ma Ci to pomóc. A sufit masz w jakimś ładnym kolorku?
A co do avarciku bo jesteście takie uparte nie zmienie póki nie będę miała nowego ładnego zdjecia :sorry2: a że sesji nie przewiduję w najbliższym czasie :zawstydzona/y:

Allaa tak się cieszę że się odezwałaś bo naprawdę już się martwiłam!!!!!!!!!!!!!!! W piątek będą tylko same dobre wieści.

Szafirku Kasiu i u Ciebie również wieści będe super. Zobaczysz już serduszko i będziesz pękać z dumy.

Agula Irl więc wkuwaj te ulice bo jak zdasz ten egzamin? Cio? chyba że w głowie Ci nie egzamin tylko :-p

Aguś AJ cieszę się że jesteś. A święta niech w Twym domku będą najpiękniejsze. Jako "narzeczona" Twego M.. niech Gosia ma święta pełne blasku i miłości. Niech widzi uśmiech na buzi mamy. Ale póki co życzeń Ci składać nie będę :szok: bo ciut za wcześnie :zawstydzona/y::-D

pixelko więc idź do ginka i weź to L4 i Ty na tym skorzystasz i Wika. Nie ma co się niepotrzebnie forsować.

Danuśka ja na Twoim miejscu już dawno zrobiłabym te bety. Ale to jest jednak Twoja decyzja i my za Ciebie jej nie podejmiemy.

Andzi widzisz dziewczynkom spodobał się Twój suwaczek i dzisiaj była babyastrology mania :sorry2::-D:tak:;-)A Ty w pąiek idziesz na wizytę kochana? To byłaby to już 3 zapisana na ten dzień?

Martuś sama widzisz że zmeczenie, spanie, głód. Masz objawy ciążowe a na USG jest po prostu za WCZEŚNIE!

Kasiek(Kasiu) a Ty do kiedy zamierzasz pracować? Bo Twego zdania na ten temat jeszcze nie znam?Buziaczki dla Ciebie wielkie dzięki że jesteś i ze o mnie ZAWSZE pamiętasz.

Mika do piątku jeszcze tylko kilkadziesiąt godzinek ;-) a pamiętasz ile do czekania na swojego lubego miała mała Agulka? Jak jej suwaczek powoli mknął do przodu?? Doczekasz się na swego kochanego i w piatek wychodzi że już 4 wizyta!!!

Enka chcesz moje zdjęcie :zawstydzona/y::-p to Ty pokaż swoje hihihihih

Wszystkie nie wymienione dziewczynki buziam i zmykam pod prysznic.

Do góry