reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi wydaje mi się, że wszystko w porządku:-):-):-).
Musiałam troche sie zdystansować i odpocząć od wszelkich złych wiadomości, od natłoku informacji. Przez tydzień nie wchodziłam na net, nie wyszukiwałam wiadomości o problemach jakie mogą ( a nie muszą) mnie spotkać. Zaczyna do mnie docierać, że będę Mamą- teraz tak staram się już coraz częściej myśleć. W piątek wizyta, jeszcze tylko trzy dni........
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze, chociaż zauważyłam kilka nowych nicków- przytulam Was mocno dziewczyny.
Edytko dziękuję za pamięć!!!!!!!

reklama
Dziewczynki ja na chwilkę.......
Allaa.....dobrze ze jestes...zaczynałam sie martwic....
Szafirek....obie przyniesiecie same dobre wieści a ja bede w piątek trzymala kciuki za Was......
Gabi...podejrzałam Twoje Malenstwo....super.....
A u mnie pada śnieg.....chyba zima sie zbliza.....

reklama
Witam się tylko na chwilkę... bo idę kąpciu, kąpciu jak mówi moja siostrzenica 2 i pół letnia:-)

Gabi ależ Ty dzisiaj krzyczysz aż w Tarnowie Cię słychać :-p:rofl2::-D Ale krzycz, jeśli ma Ci to pomóc. A sufit masz w jakimś ładnym kolorku?
A co do avarciku bo jesteście takie uparte nie zmienie póki nie będę miała nowego ładnego zdjecia :sorry2: a że sesji nie przewiduję w najbliższym czasie :zawstydzona/y:

Allaa tak się cieszę że się odezwałaś bo naprawdę już się martwiłam!!!!!!!!!!!!!!! W piątek będą tylko same dobre wieści.

Szafirku Kasiu i u Ciebie również wieści będe super. Zobaczysz już serduszko i będziesz pękać z dumy.

Agula Irl więc wkuwaj te ulice bo jak zdasz ten egzamin? Cio? chyba że w głowie Ci nie egzamin tylko :-p

Aguś AJ cieszę się że jesteś. A święta niech w Twym domku będą najpiękniejsze. Jako "narzeczona" Twego M.. niech Gosia ma święta pełne blasku i miłości. Niech widzi uśmiech na buzi mamy. Ale póki co życzeń Ci składać nie będę :szok: bo ciut za wcześnie :zawstydzona/y::-D

pixelko więc idź do ginka i weź to L4 i Ty na tym skorzystasz i Wika. Nie ma co się niepotrzebnie forsować.

Danuśka ja na Twoim miejscu już dawno zrobiłabym te bety. Ale to jest jednak Twoja decyzja i my za Ciebie jej nie podejmiemy.

Andzi widzisz dziewczynkom spodobał się Twój suwaczek i dzisiaj była babyastrology mania :sorry2::-D:tak:;-)A Ty w pąiek idziesz na wizytę kochana? To byłaby to już 3 zapisana na ten dzień?

Martuś sama widzisz że zmeczenie, spanie, głód. Masz objawy ciążowe a na USG jest po prostu za WCZEŚNIE!

Kasiek(Kasiu) a Ty do kiedy zamierzasz pracować? Bo Twego zdania na ten temat jeszcze nie znam?Buziaczki dla Ciebie wielkie dzięki że jesteś i ze o mnie ZAWSZE pamiętasz.

Mika do piątku jeszcze tylko kilkadziesiąt godzinek ;-) a pamiętasz ile do czekania na swojego lubego miała mała Agulka? Jak jej suwaczek powoli mknął do przodu?? Doczekasz się na swego kochanego i w piatek wychodzi że już 4 wizyta!!!

Enka chcesz moje zdjęcie :zawstydzona/y::-p to Ty pokaż swoje hihihihih

Wszystkie nie wymienione dziewczynki buziam i zmykam pod prysznic.

Do góry