reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Catmate,ja mialam zabieg w 9/10 tyg. a potem pokarm:szok: Ale kilka miesiecy wcześniej skonczyłam długie karmienie synka i jeszcze ta laktacja całkiem chyba nie wygasła,w każdym razie szybko się wznowiła.

Edytka, no weź nic nie mów o moich nogach, jeszcze się pozacinałam jak młódka, hahah. Mężowi powiedziałam, że jeszcze trochę i będzie on mnie musiał golić, bo sama nie dam rady.

Gabi kochana, ja też już się nie mogę doczekać usg połówkowego. Czekam na wieści o Twoim. U mnie jeszcze też płci nie było widać, mój M pytał doktora. Chyba teraz znowu przez kilka dni będę przeżywać ten widok.

Dobra teraz to już chyba naprawdę idę spać.

also przepiękne zdjęcie, przepiękne!! Gartuluję. Odetchnij i ciesz sie kochana, juz teraz będzie tylko lepiej. Ależ sie cieszę!

Chciałam wam zyczyć spokojnej nocy. I miłych snów.

Edytko, dziękuję za pamięć.
Aga AJ, Tobie również.

Ja pamiętam,,,,tez miałam problem z piersiami.....jeszcze chyba ze trzy tyg.po zabiegu to był 11 tydz.....bolaly i mialam "siare" wiec to pewnie zalezy od organizmu .....
Słdziutka....ja normalnie zaczynam "szalec"....nie wiem naprawde jak wytrzymam ta rozłąke...a niestety nie mam gdzie sie "podłączyć"....:angry::-(
Gabi...wszystko bedzie dobrze!!!Spokojnej nocy kochana....
Also.....super siostrzyczka......a Twój Maluszek....perześliczny...a nogi....zagoją sie.....
Selena...Ty kochana tez wkrótce wstawisz takie zdjęcie....ja to wiem!
Życzę Wam wszystkim spokojnej nocy...i milusich snów...

Gabi nie namotałaś wszystko zrozumiałam. Mój mąż też mówi że zawsze pierwsze dziecko to jest wydmuchane i wyniunane a drugie to "rutyna" i inaczej już się podchodzi do ciąży i opieki. Ale to napewno też że ma się doświadczenie. Tak mówi moj Wiesiu bo ma dwie siostry a one po dwójce dzieci i za każdym razem było tak samo.:sorry2: Więc wszystko rozumiem co chciałas przekaząć. Leż i odpoczywaj

Also pozacinane nóżki??? Heheh faktycznie jak poczatkująca :-p i Ty zobaczysz jak zleci Ci czas do usg połówkowego!

Catmate bez nerwów. Raczej wszystko jest OK. Przejdzie.

Żegnam się z Wami bo Wiesiu domaga się kompa :baffled::sorry2::rofl2:

Dobranoc

Dziewczynki to ze napisałam cytuję(w pewnym sensie jest to jakas skrobanka)to chodzi mi tylko i wyłącznie o to ze moga powstac jakies komplikacje co zreszta napisalam wczesniej,a brudy to sa zwykle skrzepy ktora kazda z nas moze miec przy zwyklaj miesiaczce.Jezeli miala bym na mysli SKROBANKE to nawet bym nie wchodziła na Wasze forum .Przykro mi tylko ze dokładnie nie czytacie moich postów z ktorych wyraznie wynika to samo co wam wyzej wymieniłam ,a umiecie osadzac:-(teraz to juz wogole jestem załamana.

reklama
Do góry