reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martuś!!!!!...przeciez na usg jeszzce za wcześnie, ech ci lekarze....zrób betkę co 48h i niestety czekaj cierpliwie....po co ci luteina skoro jestes zdrowa? nie plamisz, nie masz bóli brzucha...teraz bedzie ksiażkowa ciaża, mówię ci :-)

sylus...ja tez nie czułam, ze bedzie ciaża...te bóle pleców, goraczka itd...a jednak, juz 9 tydzien leci.....trzymam kciuki

ada200 pierwsza@ po 28, druga po 31 a trzeciej juz nie dostałam.... :-) bo sie postaralismy o dzidziusia wg słow lekarza....

reklama
lece pod prysznic i spac, bo glodna jestem a jak zasne to nie bede glodna, hehe
papa dziewczynki dzięki za słowa wsparcia, fajnie ze chociaz wy wierzycie...
buziolki!!

Acha,Marta Pixela ma rację.Jak się nic nie dzieje,to po co luteina? W ciązy zasada,tylko te leki co konieczne.Ja nie brałam żadnych na podtrzymanie,a dzidzia mnie własnie kopie...w pęcherz:-p

Dziewczynki jestem już po wizycie i jest wszystko dobrze dzieki Bogu! Widziałam kręgosłup, rączki, nóżki i mam śliczne zdjęcie, które wklejam. Jutro biorę ostatni zastrzyk z kaprogestu, i biorę ostatnie opakowanie duphastonu, które mi do końca tygodnia starczy. Boże mam nadzieję, że już będzie z moim maleństwem wszystko dobrze. M mógł wejść i ciągle się śmiał jak dziecko, i komentował, że kręgosłup, rączki, nóżki itp. Podjarany był, że szok. Krwiaka mojego też już nie widać. Zaraz chcemy dzwonić i powiedzieć rodzicom, bo jeszcze nikt nie wie. Buziaki ogromne i dziękuję, że o mnie myślałyście i że jesteście!

Załączniki

• usg 14.5 week.JPG
    usg 14.5 week.JPG
    120,4 KB · Wyświetleń: 59
Witajcie kochane.....
Nowe dziewczynki witam i przytulam dobrze,że TU jesteście....
Andzi ....;-)Ty kochana wiesz co......dobrze,ze podzieliłas się swoimi "troskami" z córką.....
Martuś....ja mam takie samo zdanie jak dziewczynki....mogę Ci powiedzieć,że u mnie przy betce prawie 8tyś..nic nie było widać na USG....a potem była fasoleczka.....więc nie stresuj się bo nie warto...głowa do góry.....
Edytko.....myślami przy Tobie......
Marlenka,Kasiek,Carri,Alutka,Maggie.....fajnie Was znowu "posłuchać"......
Cyniczna.....?jak tam testowanko......?
Alicja...a Ty gdzie sie podziewasz....?
Kinguś,Karola,Agi,Beti.Ola,Danuska,Enka,Syluś,Niusia,
Mała.....pozdrawiam cieplutko...
Dilajla,Guska,Gabi,Mireczko,Mordokljko,Selenka,Pixelka,
Ona,Szafirek,Also,Allaa,Anesto.....i wszystkie brzuchatki....pogłaszczcie Maleństwa.......
Also...trzymam mocno kciukasy za wizytę......

A teraz muszę Wam powiedzieć,ze mój komputerek niestety zbyt mocno się zawirusował i nie da się naprawić......:wściekła/y::no::angry::-:)dry:
muszę wyrzucić całego windowsa.......i wrzucic na nowo....i tu jest dla mnie ogromniasty problem bo to potrwa dwa dni....i jak ja wytrzymam bez Was ......nie mam pojęcia......:-(....

Kochane tak się do Was przywiązałam,ze nie wiem jak to wytrzymam......

reklama
Do góry