reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie moje kochane
Witam też nowe dziewczyny

Dziś mój 3 dc:-D:-D:-D:-D jestem prze szczęśliwa.
Byłam dziś pierwszy dzień w pracy i było trochę nudno ale niedługo zacznie mi się praca.

Pozdrawiam wszystkich lecę do łóżeczka:tak::tak::tak:

enka dziekuje ,ja naprawde rrozumiem dziewczyny poniewaz 3 dni temu przezylam to samo co one,wiec juz niewiem moze to ja jestem jeszcze w szoku w sumie to niespalam przez te 3 dni i pisze tak jak pisze ,ale napewno nie mialam na mysli zadnej skrobanki ,gdybym to miala na mysli to poszlabym sobie ja zrobic i nie wyzalala bym sie na tym forum

enka jestem tak załamana ze szok!to było nasze upragnione dzieciatko zreszta pierwsze o ktore sie staralismy rok,wiec moze poprostu jestem w szoku jeszcze,ale naprawde nie chciałam nikogo urazic

Kasik nie załamuj się. Zrozumiałam Cię bardzo dobrze ale po porstu dobór słow był nie odpowiedni. Ale ciiiii chosza już. Jest OK. Pisz do nas. Wszystko jest wporządku. Bądź z nami i pisz pisz pisz.. to jest najlepsza terapia grupowa. I już się nie tłumacz bo doskonale nam już wszystko wyjaśnilas. A teraz zmykaj do łóżeczka. I ja się położę.

Dobranoc dziewczynki
pchły na noc...

Mała Agulka a Ty co?? Miałyśmy pić pić i spiewać do białego rana jak za dawnych czasów a tu buuu pustka??

reklama
dziewczynki dzień dobry i niestety pa pa bo spadam do pracy i wrócę w nocy....

ale cały czas poczytuję.... brak czasu nas pisanie:zawstydzona/y:

buziaczki

Do góry