reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

przepraszam Was ale nie doczytuje postow tylko lece pobierznie,wybaczcie mi:)

Agniesiu no ja nie mialam netu prawie tydzien ostatnio i brr myslalam,ze sfiksuje:eek: az biedna Pixelke zameczalam smsami:zawstydzona/y:

reklama
To ja. To rodzice już wiedzą. Oczywiście wszyscy się domyślali podobno, chociaż widzieli mnie 1,5 miesiąca temu, ale każdy zauważył, że przytyłam, hahah, jasne. A najlepiej to moja mała siostra zareagowała, jak się dowiedziała i podeszła do telefonu to powiedziała "cześć moja ciążóweczko" i od razu pytała czy to chłopak czy dziewczyna i czy mamy imiona i już oczywiście dała propozycje. Ona ma 7 lat. I potem jeszcze mówi, a co to za takie dziecinne głosy słyszę? Mój M mówi, że to telewizor, a ona "aha, myślałam, że to Twój maluch". Ale się uśmiałam, mówię Wam.

Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję! Ale dzisiejszy dzień stresowy był. Buziaczki dla Was wszystkich!!!!! Dobrej nocki!

Poroniłam w 11 tyg ale juz dwa tyg wczesniej dowiedziałam sie ze dziecko sie najprawdopodobniej nie rozwija i niestety sie potwierdziło:-(Mysle ze 11 tydzien to za wczesnie aby sie pokarm wykształcił.No nic.. moze nidługo przejdzie.also-śliczny maluszek,bardzo sie ciesze ze wszystko ok.

Witam dziewczynki wieczorowo.

Sylwia ehhh ale Ty się dołujesz. Jak to mówią "wrzuć na luz" wiem, wiem łatwo mi mówić ale musisz zając się czymś innym a nie tylko wpatrywaniem się we własne ciało. A że boli jak na @? Ile z nas tak miało że myślało o @ a @ nie przyszła?

Martuś wiesz przecież jak dziewczynki pisały cokolwiek widać na monitorze usg przy betce powyżej 1000 więc nie załamuj się. I również doradzam betkę w odstępie 48h. Trzymaj sie dzielnie, Jutro śmigaj do laboratorium na betkę. Nie musisz być na czczo.

Gabi połówkowe usg. Wspaniale. A i czekamy na płeć i imię jakie przygotowaliście dla maluszka.

Also Alu kochana. Piękne zdjęcie!!!!! Cudo. Nic dodać i ująć. Cieszę się ze napisałaś cały dzień myślałam o Tobie. Ale nie miałam dostępu do netu do teraz. I wieści jakie przeczytałam bardzo mnie ucieszyły. Koniecznie powiedz co na to dziadkowie !!!
I jak M podobały się takie ogolone nóżki JEGO pianką :-D

Marzenko Ty skarbie. Brakuje tutaj Ciebie że ho ho.Ale widze że bardzo zajmującą pracę masz. Lecz cieszę się że pamiętasz o nas. I zawsze do nas wracasz. Mówisz że staranka w toku!! Super, wiec cały czas czekamy na efekty tych owocnych staranek! Kiedy @ ma przyjść?

Andzi jak dzisiaj minął dzien w domku? Pierwszy na L4? Całuski.

Madzia Modroklejka i jak u Was? Uspokoiłaś się już? emocje opadły? Całuje Was ogromnisto i bardzoooo dziękuje za MM-ska!!!

Szafirku póki co udaje mi się wszystko załatwiać na polu zawodowym a z pozyciem rodzinnym? Okaże się wszystko w swoim czasie. Narazie cieszę się tym co mam i zawsze proszę Boga o więcej!!! Dziękuje.

Kasik(Kasiu) Czekamy na Ciebie bo w pracy malutko piszesz a ja już tak przyzwyczaiłam się do Twoich codziennych postów.. ze brak Ciebie.Jak się czujecie? Jakieś dolegliwości ciążowe dopadły?? Czy ja napisałam że czuję się urażona???:szok::-D Dziewczyno kochana!! Coś Ty.. ani ciut ciut.

Ktoś może wie co dzieje się z allaa??? Bo dawno nic nie pisała i marwtię się o nią?? I jej kruszynke???? Jak ktoś ma do niej namiary!!!! Prosze...

Aguś AJ dwa dni bez nas :-:)szok: masakra jak ja To wytrzymam że Ciebie tutaj nie będzie????Mam nadzieję że masz w pobliżu jakiś net u sąsiada :tak:

Agula Irl dwa testy powiadasz??? Heheheh mówisz że na spokojnie ale jak dobry żołnierz na wojne Ty też się przygotowywujesz hihihihi

Kasik faktycznie Twoje słowa troszkę ranią nasz uczucia. JA wierzę że nie robisz tego umyślnie. Ale słowa "skrobanka" czy "brudy". Myślę że o to dziewczynkom chodziło bo i mnie dziwnie się zrobiło po przeczytaniu tego.

Danuśka?? Czyżby II kreseczki. Gratuluję i teraz spokojnych 8 miesięcy życzę Wam.Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.

Ilona pozdrawiam i owocnych poszukiwan i przygotowan do ślubu zyczę.

Ada. Ola buziaczki dla Was.

Wszystkie dziewczynki nie wymienione pozdrawiam serdecznie. Tulę do serduszka.

catamate ja też po zabiegu przez miesiąc albo nawet i dłużej jak nigdy miałam bardzoooooo wrażliwe i bolące piersi. Nigdy w życiu takich nie miałam i nie chcę wiecej mieć!!!!! WIec może to normalne. Później wszystko wróciło do normy ale nie miło wspominam tamten okres.

reklama
Hej,weszłam specjalnie wieści od Also zobaczyć.Pięęęęęęękna dzidzia:-):-):-)
Słodziutka,pewnie,że zdam relacje.Imienia nie mamy.Chłop dużo pracuje.Nie rozmawiamy o ciąży.Ja też nadal staram się jak najmniej myśleć.No,ale kopie porządnie (chyba Was pozdrawia:-D) to co raz ciężej "niezauważać":zawstydzona/y:
Kwietniówki to mają wybrane imiona,kupują wyprawki,wózki.Ja liczę mm tej głupiej szyjki:zawstydzona/y: No,ale inna sprawa,jak przyjdzie czas to wsio z piwnicy wyciągnę.Także raz,że boje się "zaangażować" same wiecie,a dwa, mam M więc ta ciąża nie jest już taka "absorbująca".Choć paradoksalnie moje leżenie wywróciło życie rodziny do góry nogami.No nie wiem,czy zrozumiałyście,tak namotałam:baffled: W każdym razie,spokojniej i mniej wszystkich emocji,niż w poprzednich razach.Hmm,więcej strachu,a to też emocje.
"Idę" spać bo gadam od rzeczy:rofl2:
Dobranoc.

Do góry