reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

troszke sie uspokoilam ze mozna wyjsc tego samego dnia,jak mi jutro powie gin. ze mam isc na to czyszczenie brrrr,tak sie tego boje ze szok,w pewnym sensie to jest jakas skrobanka i nie zawsze jest to bezpieczne

reklama
Enka hm jakos nie potrafie sie juz tak cieszyc i bujac w oblokach jak w ciazy przed poronieniem:(,pewnie,ze fajnie suwak ale fajnie jakby zakoczyl sie w dniu szczesliwych narodzin;)

Kasik dla lekarzy to juz rutynowy zabiec,nie powinno byc komplikacji

Kasik bedzie dobrze. Tak mi szkoda ze tak i Tobie wyszlo. Moge Cie pocieszyc ze z czasem bedzie lepiej, teraz poplacz troche. Ja chyba za bardzo dusze( i dusilam 2 miesiace i to chyba nie dobrze) to w sobie, tylko z dziewczynami moge tu pogadac. Chcialam byc twarda...

Tak bedzie najlepiej Pyzuniu. Uciekam bo m juz spi i kreci sie bo za glosno wale w klawiature :-). Buziaczki i do jutra, mam nadzieje zajrzec rano

reklama
Papa Enka miłych snów.

Ona trzymaj się cieplutko. Kciuki trzymam Dobranoc

Kasiek nie zamartwiaj się już tym zabiegiem...Ściskam dobranoc

I pozostałym też dobranoc
Uciekam

Do góry