reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie dopiero...
Ola Kasik, Wikucha bardzo wam wspolczuje!!! Takie mam ciagle mysli ze juz nikt nowy nie moze tu przyjsc, ze to juz koniec.... :realmad: nie zrozumcie tylko zle, ja bym chciala zeby to sie nikomu juz nie przydarzylo!!! Ale dobrze ze potym wszystkim jestescie tu. Tu wam pomoga tak jak mi.
ONA gratuluje serdecznie i bardzo sie ciesze z "naszych ciaz". Mam kolezanki ktore tez sa ale na nie nie moge patrzec bo to takie niesprawiedliwe ze im sie tak udaje... I to nie raz.... A my z wielkim bolem i ten strach...
AGULA IRL bardzo sie ciesze kochane sloneczko ty nasze!!!! Ja tez chce postarac sie tak zrobic zeby nie skupiac sie na sile na testach... Co bedzie to bedzie. Tak sie ciesze ze :-D :rofl: :rofl2:
Dola mam jakiegos. Za duzo chyba wczoraj czytalam smutnych wierszy i zle mi bardzo ale ( widze jak kazda znas ) udaje okazale...

reklama
To moze ja pojde spac bo ci Kasik humor zepsuje. A moze to wlasnie przed @??? Tylko moge sie pochwalic ze to juz drugi...

Hej gaduły:happy2:
Na chwilkę bo padam.
Wikucha,ja się boję jak diabli,tymbardziej,że ciąża zagrożona.Ale się nie daję i staram myśleć pozytywnie.
Słodziutka usg,25,w nastepny wtorek.
Dobrej nocki wszystkim.Buziaki.papa.

reklama
Do góry