reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

szukam jakiejs poradni urologicznej, jutro pojde po skierowanie i sprobuje przez nfz a jak beda dlugie terminy to prywatnie,
Co u ciebie Pyzunka?

reklama
Ja wpadam na dobranoc..... jak już Edytka zauważyła miałam dzisiaj wolne i cieszyłam,się rodzinką, nawet byłam u rodziców...

buziaczki na dobranoc.....
M mnie wzywa:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jakoś powolutku się układa.Czekam teraz na wyniki hist.pat.Może będą w tym tygodniu.No i czekam na pierwszą @. Wczoraj brzuchol mnie bolał.Może to owu była???Nie wiem.Niczego nie jestem teraz pewna.Same może...
Znajdź jakiegoś lekarza i zrób te badanka, żeby później już nic Ci nie dokuczało.

witam...
po czyszczeniu u nas sie zostaje do nastepnego dnia ,ja sie wypisalam w tym samym dniu bo nie moglam sluchac odglosu KTG ktory byl naprzeciwko mojej sali i szwedaly sie ciezarne brr to bylo straszzne

Niby nie koniecznie cos da badanie hist. pat. ale dobrze zrob je, bo ja nie mialam zabiegu i nic sie nie dowiem. Troche zamotalam ale chodzi mi o to moze bedziesz cokolwiek wiedziec

reklama
Ja byłam w szpitalu od poniedziałku.W środę miałam zabieg, bo chcieli mi najpierw porobić badania, czy napewno jest źle. Jak zrobili mi zabieg tak koło 10 rano to wypisali mnie po 14 do domku.

Do góry