reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

papapa Agula Irl

wikucha witaj. Dziewczynki co są w ciąży moze się wypowiedzą. Bo moja wypowiedz może zostać źle odebrana... a tego nie chce. Napewno strach zawsze w nas pozostanie ale musimy nauczyć się myślec pozytywnie i mówić sobie że tym razem się uda i będzie dobrze. Życze Ci spokoju ducha.

Kasik teraz rozumie. Dziękuje. Więc tak jak pisałam.. oddaj w szpitalu tam gdzie jest takie laboratorium. A jeśli nie chcesz zabiegu to poproś o tabletki ale kontroluj wtedy się. Bo macica nie zawsze sama sobie z tym radzi..

Przepraszam ale żegnam się.

Mąż prosi bym z nim porozmawiała.
Dobranoc i życze Wam udanej nocki.

reklama
a jeszcze pytanie:jak nie wiedziałam,że jestem w ciąży przez 3dni straszliwie bolała mnie głowa i brałam każdego dnia ibuprom,czy możliwe,że stało sie tak przez te tabletki?

No dziewczynki...na mnie tez juz czas....spokojego wieczorku Wszystkim........
Edytko....miłych snów...pozrowionka dla Wiesia...ciekawe cóz On szykuje na Twoje Święto........
Pa.....cieszę sie ze udało mi sie dziś z Wami pobyć.......dziękuję za wszystko....i sorki za literówki....

reklama
Do góry