reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ENKA JA ZA CIEBIE TRZYMAM KCIUKI....moge liczyc twoje tygodnie bo moich liczyc raczej nie bede
also, brzuszek.... ja wierdze ze to taki obiadkowy brzusio mam, bo rano jak wstaje to mieszcze sie w jeansy, ale po poludniu to juz w dres wskakuje, chyba dzidzia nie pecznieje tylko od 14 do 22??
ale tak jak jestem po obiadku to mam brzuchala
dilajla, zaparcia... coś o tym mi wiadomo
ale tak jak jestem po obiadku to mam brzuchala
dilajla, zaparcia... coś o tym mi wiadomo
aga_irlandia
hehehe dziewczynki suszone sliwki jedzcie to i zaparcia mniejsze beda
gabi.....kochana....normalnie szkoda ze ja tak daleko jestem.....ech...szkoda.....
gabi.....kochana....normalnie szkoda ze ja tak daleko jestem.....ech...szkoda.....
Witam wieczorkiem i chyba na jakiś czas odpuszczę sobie BB choc nie wiem czy dam radę tu nie wchodzic.Dzis rano zrobiłam test ale niestety tylko l krecha,od przedwczoraj myslę,że zaczyna się @ bo pojawia się jednorazowo różowawe zabarwienie ale potem znowu nic i tak już drugi dzien,brzuch mnie przez ostatnie dwa dni pobolewał dosyc mocno,dziś już trochę lepiej ale @ na pewno jeszcze dzis przylezieMyslę,ze tak jak Kasiek odpuszczę sobie na jakiś czas,żeby się nie nakręcac,czasem może podczytam co u was,proszę tylko nie zapomnijcie o mnie,choc może po dwóch dniach pęknę i wróce,bo z wami łatwiej.Dzisiaj moja koleżanka z pracy zrobiła mi przykrośc i potem długo nie mogłam się uspokoic.Wie,że poroniłam,że zbliża się termin kiedy maleństwo miało się urodzic,sama poroniła 2 razy.Przyszła córka szefa z 3-miesięcznym synkiem,odwróciłam się w stronę komputera żeby go nie widziec a ta moja koleżanka mówi do mnie:a ty kiedy będziesz takie miała?co?kiedy?poczym wzięła to nosidełko z dzieckiem położyła naprzeciwko mnie i powiedziałaatrz,patrz może się zapatrzysz.Nie mogłam dłużej,wybiegłam z płaczem,potem nawet mnie nie przeprosiła.Myślę,że świadomie chciała mnie zranic.
POzdrawiam was wszystkich serdecznie,będę o was myslała i modliła się o wasze fasolki a jak będę gotowa wróce,bo nie wyobrażam sobie dnia bez was.:-)Odezwę się.
POzdrawiam was wszystkich serdecznie,będę o was myslała i modliła się o wasze fasolki a jak będę gotowa wróce,bo nie wyobrażam sobie dnia bez was.:-)Odezwę się.
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam się to znowu ja Już widze jak się cieszycie na mój widok
Enka każda z nas liczy ile byłaby w ciązy. Który to tc by był. Ile mija od straty, ile dzidzia juz by miała etc. Ale to nie jest zdrowe. Ale chyba nam już tak zostanie. Piszesz że za 20 dni staranka. Wiec po 3@ do dzieła? A co było przyczyną Twej straty? Wiesz może?Przepraszam jeśli pytałam juz o to.. tak dużo nas
Gabi nie chcę $$$ ;-) tylko powiedz na co masz ochotę daj adres to pomyslimy
Agula Ilr piszesz nie ma staranek a serce mi mówi.... a ja mam wspaniałą intuicję ;-)
dilajla ale nie zdradziłaś jaka to okazja że sałatki się szykują?
Enka każda z nas liczy ile byłaby w ciązy. Który to tc by był. Ile mija od straty, ile dzidzia juz by miała etc. Ale to nie jest zdrowe. Ale chyba nam już tak zostanie. Piszesz że za 20 dni staranka. Wiec po 3@ do dzieła? A co było przyczyną Twej straty? Wiesz może?Przepraszam jeśli pytałam juz o to.. tak dużo nas
Gabi nie chcę $$$ ;-) tylko powiedz na co masz ochotę daj adres to pomyslimy
Agula Ilr piszesz nie ma staranek a serce mi mówi.... a ja mam wspaniałą intuicję ;-)
dilajla ale nie zdradziłaś jaka to okazja że sałatki się szykują?
aga_irlandia
edzia naprawde nie ma staranek i nie bedzie
reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Karolka tulę Cię tak mocno mocno do serduszka. Powiedz mi a u Ciebie to który dc? Powiedz mi też wszystkie badania porobiłaś? Bo pisałas juz ale pamieć zawodzi.. przy tak dużej ilości dziewczynek. Bo Ty już ile cykli się starasz?
Jeśli potrzebujesz odpoczynku.... rozumiem, każda z nas ma jakąś granicę wytrzymałości. Modlę się za Ciebie kochana. Ale daj znać czasem że żyjesz. A Ciebie zapomnieć się nie da!
A koleżanka to zwykła szm***ta
Jeśli potrzebujesz odpoczynku.... rozumiem, każda z nas ma jakąś granicę wytrzymałości. Modlę się za Ciebie kochana. Ale daj znać czasem że żyjesz. A Ciebie zapomnieć się nie da!
A koleżanka to zwykła szm***ta