reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga, ja tez mam dyskopatie, i to był właśnie taki ból....tylko już dawno z tego powodu nie cierpaiałam, nie chciałabym by ktos musiał mi buty wiązać, a basen... ja bardzo chetnie, ale boję sie jakiś infekcji teraz

reklama

Mała, solarium jest dobre na wszystko, heheh. Ja szczerze mówiąc nie chodzę. Byłam tylko przed swoim ślubem, ślubem kuzyna i teraz w sierpniu zdążyłam iść raz, bo dostałam @. A poza tym ostatnim razem właśnie tak mnie przyjarało na cyckach, że szok i to nierównomiernie. Ale uwielbiam być opalona, całkiem inaczej się człowiek czuje.

He he dobre ja tak własnie tak patrze ze miał byc mahon a narazie jest wsciekła czerwien:baffled::baffled::sorry2:

Ilonka ale teraz jak wrócisz do Polski warto zrobić sobie podstawowe badania własnie jak toxo i cyto, TSH, czy wszystko ok.
Może i nie było to przyczyną Twej straty.. tego możesz juz się nie dowiedziec. Moze faktcyznie to szyjka..

Zmykammmmmmmm:-D

Pa dziewczynki

Gusia, jeden dzień różnicy, heheh. Rośnie Ci już brzuch? Bo u mnie to już się nie da ukryć raczej, chociaż rodzice jeszcze nie wiedzą, ale nie widzieli mnie 1,5 miesiąca, mieszkają daleko. Po tym usg chcemy im powiedzieć :).

Gabi kochana, nie płacz, będzie dobrze, zobaczysz. A do jedzenia to chętnie bym Ci coś podesłała, ale zanim dojdzie to już nie będzie smaczne ;).

reklama
Do góry