reklama
mała160
Fanka BB :)
Mała, solarium jest dobre na wszystko, heheh. Ja szczerze mówiąc nie chodzę. Byłam tylko przed swoim ślubem, ślubem kuzyna i teraz w sierpniu zdążyłam iść raz, bo dostałam @. A poza tym ostatnim razem właśnie tak mnie przyjarało na cyckach, że szok i to nierównomiernie. Ale uwielbiam być opalona, całkiem inaczej się człowiek czuje.
He he dobre ja tak własnie tak patrze ze miał byc mahon a narazie jest wsciekła czerwien
mała160
PAAAAAAAAAAAA Edziulek
slodziutka_e
Ilonka ale teraz jak wrócisz do Polski warto zrobić sobie podstawowe badania własnie jak toxo i cyto, TSH, czy wszystko ok.
Może i nie było to przyczyną Twej straty.. tego możesz juz się nie dowiedziec. Moze faktcyznie to szyjka..
Zmykammmmmmmm
Pa dziewczynki
Może i nie było to przyczyną Twej straty.. tego możesz juz się nie dowiedziec. Moze faktcyznie to szyjka..
Zmykammmmmmmm
Pa dziewczynki
Ilona1985
also to mi zostaje życzyc smacznego, poza tym bardzo dzielnie mnie gonisz
czesc Gabi!!!!
dzieki za wsparcie.......jakbym mogla to przynioslabym ci cos do zjedzonka.....abys mogla cos wszamac...hihihihi
ale w sumie to sama nic nie mam:-(
slodziutka_e
z tym solarium dziewczynki dajecie popalić. Ja też lubię brąz jak w piosence Rynkowskiego hihihihihi ale nie czerwień i to wsiekłą..
Gusia, jeden dzień różnicy, heheh. Rośnie Ci już brzuch? Bo u mnie to już się nie da ukryć raczej, chociaż rodzice jeszcze nie wiedzą, ale nie widzieli mnie 1,5 miesiąca, mieszkają daleko. Po tym usg chcemy im powiedzieć .
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ecg guska no to witaj w klubie dyskopatii...ja to mam zmiany w 4 miejscach!!!!i jestem kandydatka do implantow.....ktorych nie chce sie godzic zrobic poki nie jest az tak bardzo zle
reklama
Ilona1985
dzieki slodziuchna
Aga Irl nie ma za co..
spadam.....
Aga Irl nie ma za co..
spadam.....