reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie może takie wyłączenie mi pomoże,ale nie wiem jak długo bez was wytrzymam.Nie robiłam badan po poronieniu,lekarz powiedział,że jestem zdrowa a staramy sie 5 cykl,wiem to krótko ale i tak dołuje.Spróbuję zając mysli czym innym i nie myslec o owu,temp,płodnych dniach.Przytulam was wszystkie i do zobaczenia.:tak:Bo na pewno wrócę:tak:

reklama
ech,....edzia....nie teraz:(:(:(oj nie.....ja juz sobie darowalam....nie chce zeby to wszystko sprowadzalo sie do tego zebym zaszla w ciaze tylko....nie chce....tak jest dobrze....odpuscilam sobie...pojde do pracy...bedzie dobrze

Nic dziewczynki tym razem zmykam do rodziców.

Tulę wszystkie potrzebujące.

Agula AJ a Ty nie skusisz się na NOWY parasol? Oddam w dobre ręce?

Gabi a Ty milczysz i nie mam weny czym Cię tu rozpieścić :zawstydzona/y::-D

Do napisania.
papaa

no ba aga, nie bedziesz musiała gotowac tyle dla rodzinki bo córki sie usamodzielnią, pracowac wiecznie nie bedziesz.... to co bedziecie robic z wolnym czasem.....

reklama
Chcialabym ale to troche ciezko. Wtedy wszystko nam sie posypalo co mozliwe, nic nie szlo dobrze ale fasolka byla i to starczalo. Nie wiem czy zabil ja duzy stres czy moje przeziebione korzonki. A to i tak jeszcze nie wszystko....

Ostatnia edycja:
Do góry