reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Powiedzieli tylko ze tak sie czesto zdarza w 6 tyg. i ze moge sie starac po 2 @. Nie mialam zabiegu, wszystko sie samo "oczyscilo" (nienawidze tego slowa)

karola, współczuje sytuacji w pracy, rzeczywiście niemiła, ja uświadomiłabym koleżnkę jaką przykrość zrobiła
a to że chcesz opuścić BB rozumiem, sama zagladam tu rzadziej niż kiedyś, nie myślę nie nakręcam się, mimo że jestem w ciąży to teraz też potzrebuję się czasem wyłączyć

edzia ja juz dzis mam sluzik owulacyjny hehehhe taki "kurzego bialka" a i brzuch mnie cos boli dzis od rana....nie mocno ale....
M ciagle sprawdza czy moze zmienie zdanie heheheh i nie kaze mu gumowcow zakladac ale niestety...obuecal mi i ma sie tego trzymac heheh

Karolka pamiętam że staraliście się z M chyba dość długo? 6lat? A czy wiecie czemu wcześniej Wam się nie udawało? Może jeszcze za wcześnie na dzidzę po stracie? Organizm sam wie co jest dla nas dobre :sorry2:
A może hormony u Ciebei szaleją? Jejku nie pamiętam czy robiłaś wkońu jakies badańka :dry:

enka a myślisz o jakiś badańkach? Czy decydujesz się na staranka bez nich?
Faktycznie to wczesna ciąża. Ale czasem lepiej zrobić jakieś badania by później sobie nie zarzucać że nie zrobiłam wszystkiego co w mojej mocy. Bo lekarzy "tak się zdarza" działa na mnie...ehhhhhhhh

Agula więc "do dzieła" niech natrua zdecyduje za Was, co Ci szkodzi? Cio?

reklama
Karola ja tez mialam taki czas ze nie moglam tu wchodzic. Codzien myslalam zeby juz bylo jutro. I ciagle zabijalam czas grajac jak dzieciak na kompie - szybciej dni mi mijaly. Czas moze nie leczy ran tylko je zabliznia. Ale to tez pomaga. Ale zagladaj choc :sorry:

Do góry