reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki!!
EDYTKO tylko wrocilas a ja nie moge nadazyc z czytaniem, tak rozkrecilas wszystkich!!! No i mam troche kiepski internet i malo czasu. A usmiechasz sie ze swojego avatoerka przemilo :-).
Dzis mijaja 2 miesiace jak stracilam dzidzusia... Przeklety trzynasty.... Ale i tak nie wierze w przesady.

Pixelko Widze ze tez jestes z Wawy?! Kiedys poprosze cie o telefon do tego lekarza. Warto chociaz te najwazniejsze usg zrobic u dobrego lekarza. Mam nadzieje ze do tego czasu juz mi sie stopa polepszy.....:-)

Aga myślę że męża zagnam do robienia sałatek;-)

Kurcze mam taki brzuch że już nie wiem czy ja jestem taka wzdęta czy faktycznie brzusio już urusł
W dodatku mam zaparcia, tak jak przed nie miałam problemów tak teraz od samego początku uhhhhh

reklama
Co Wy piszecie,zielone,niesmaczne.Jakby tak w słoiki,zapasteryzować i kurierem to nawet z irl spoko:rofl2: może się jakoś dogadamy,toć kasę z wyrka mogę wysłać;-)

Do góry