reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ilonko, taka nadzieje mam równiez ja, ale gin mi raczej nie pomoże, ani inny lekarz - rentgena nikt mi nie zrobi, leków mi nikt nie da, bo na bole kregosłupa bierze sie silne leki, mascia tez zadna sie nie moge posmarowac, bo przenika do krwioobiegu...
M pojechal jeszcze z jakas paczka, wiec tak szybko korzystam z okazji, zeby za chwilke zniknac

reklama
Ilonko mam nadzieję że troszkę pomogłam.

Gabi nie rycz mała nie rycz. Sama pisałaś o umowie :tak: Co Ci przysłać czy przywieźć do jedzenia? Na co masz ochotkę?

Guśka, spisałam sobie Twoje przepisy, mniam. Z tuńczykiem bym sobie zrobiła, tyle, że muszę poczekać na jakichś większych gości, bo mój M tego nie jada, a sama to nie dam rady zjeść, heheh. Ale na pewno zrobię.
Owocowa też brzmi zachęcająco.

Mała, solarium jest dobre na wszystko, heheh. Ja szczerze mówiąc nie chodzę. Byłam tylko przed swoim ślubem, ślubem kuzyna i teraz w sierpniu zdążyłam iść raz, bo dostałam @. A poza tym ostatnim razem właśnie tak mnie przyjarało na cyckach, że szok i to nierównomiernie. Ale uwielbiam być opalona, całkiem inaczej się człowiek czuje.

Edytka, spodnie ok. Jutro zrobię sobie fotkę brzuszka, bo już dawno nie robiłam to Wam wkleję :). Poza tym chyba dobrze się czuję, od czasu do czasu łupie mnie w krzyżu i czasami w okolicach prawego jajnika. Idę najprawdopodobniej we wtorek na wizytę i usg to się czegoś więcej dowiem. Już mam schizę, ale też nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że będzie dobrze. A i skóra szczególnie na plecach mnie swędzi, a twarz mam przesuszoną na maksa :).

dzieki slodziutka.....
ja bylam przeziebiona w trakcie ciazy ale tylko kilka dni przed poronienien nie mialam kaszlu tylko bolala mnie glowa i mialam katar....nie mialam nawet goraczki wydaje mi sie ,ze to zwykle przeziebinie bylo.......
ale ja wiem,ze moje poronienie bylo przez to,ze szyjka macicy byla za krotka i sie otworzyla....

also kochanie to czekam z niecierpliowością znów na zdjecie Was by pooglądać Ciebie i Twój rosnący brzuszek. Super że spodnie się spisują. I mówisz że za pare dni wizyta :rofl2: super może wkońcu zobaczę własnie nie tylko brzuszke ale i maleństwo w nim rosnące!!!

KOńczę... zmykam bo zimno mi się robi :baffled::-D

papappaapa

reklama
Do góry