reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Bez nerwow Edi bo złosc pieknosci szkodzi:rofl2::-D:-D:-D:happy2: a % nie zajac nie uciekna:-D jeszcze nie raz damy z nimi rade:-):-):-):-) no ochota owszem była miało byc inaczej a wyszło jak zwykle:zawstydzona/y::baffled:
czesc mala!!!!
no wlasnie zadaje sobie pytanie kiedy 1 raz sie usmiechne szczerze....
ciekawe kiedy ta chwila nastapi..............
co tu robic?????
ja nie mam pojecia....
dzisiaj pogadam sobie z moim..bo przez telefon juz czul ,ze dzis mam depreche i powiedzial,ze pogadamy sobie jak przyjdzie...

Ilonko każda z nas przez ten etap przechodziła. I przejdzie u Ciebie ten bardzo smutny czas. Cały czas nie można płakać i użalać się nad sobą i nad tym co było. Trzeba umieć patrzec w przyszłość i myśleć o przyszłości a nie o tym co było. To juz jest etap za nami/Tobą. Teraz musisz się przygotować do nowego etapu w Twoim życiu. Do ślubu z M. Później do staranek.. itd. Do wszystkiego na nowo musisz dojrzeć.Zobaczysz że świat nabierze dla Was jeszcze barw. Może nie takich jak dotychczas bo zawsze barwy są inne przed tragedią ale będą równie piękne i tylko dla WAS! Ale poczekaj i daj sobie czas na żałobę którą masz w sercu. A paiętaj o tym że Aniołek patrzy na Was z nieba i nie chce byście się smucili. Bo chcę do Was wrócić.. do uśmiechnietych rodziców:tak:

Witajcie kochane babeczki (ja tylko na chwilkę)

co tam u Was słychać??
kasiek, serdeczne gartaulacje, w końcu się doczekałaś :-), ale się zrobiło ciążowo na forum :p

witam też nowe dziewczyny, choć w przykrych okolicznościach, cieszę się że do nas trafiłyście

Ilonko wiec rozmawiaj z mezem duzo mow co czujesz płacz jesli to przynosi ulge a za jakis czas wstaniesz i usmiechniesz sie serduszko bedzie bolało juz zawsze od tego sie nie ucieknie ale czas przyniesie ukojenie mozesz byc tego pewna chodz dzis napewno trudno uwierzyc ci w to co pisze

Agula popatrz na moj avart jak mi zaszkodziły wczorajsze % :-D:-D:-D:sorry2: Wiec nie mów mi tutaj o piękności bo już lepiej wyglądać nie będę :baffled::-p:-D:zawstydzona/y:

Witaj guska!!!! Jesoooo to już 14 tydz. to jest tak.. musze nakrzyczec ze za rzadko do nas piszesz :-D:-) Jak tam u Was? Może jakieś zdjecie z usg? Albo kiedy wizyta? Jak się czujecie?Mów szybciutko:tak:;-)

Ilonko uśmiechniesz się!

ilona, masz w sobie dużo siły, podziwiam Cię za to, tak jak podziwiam każdą która straciła tak zaawansowaną ciążę.... zaczynam się obawiać 21-23 tyg... ja wylądowałabym u psychologa.

Witajcie kochane babeczki (ja tylko na chwilkę)

co tam u Was słychać??
kasiek, serdeczne gartaulacje, w końcu się doczekałaś :-), ale się zrobiło ciążowo na forum :p

witam też nowe dziewczyny, choć w przykrych okolicznościach, cieszę się że do nas trafiłyście[/quotsl

no tak slodziutka...........wiem,wiem,,,
czyli trzeba spokojnie godzic sie z tym co jest wyznaczac nowe plany......
:-)

reklama
Do góry