reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a czesc ilona...a u mnie ok ....a jak tam u ciebie samopoczucie dzis?
a nie bardzo rano mialam zalamke...ale teraz jest juz lepiej...
wczoraj 1 raz po stracie zaprosilam kolezanke do domu azeby pogadac.....myslalam,ze ppomoze ale jednak nie...
jak sie wkurze to pojade do Polski....kupie bilet i pojade na 2 tygodnie,,,moze od razu jakies badania zrobie sobie.....

ilonka u ciebie to wszystko jeszcze bardzo swieze wszystkie emocje....potrzebujesz czasu....z kazdym dniem bedzie lepiej ...musi byc....najwazniejsze zebys z partnerem rozmawiala....zebyscie sie nie oddalili od siebie....on tez to przezywa....moze czasem w inny sposob....

no on to jakos inaczej przechodzi..na poczatku tez bylo mu ciezko jak mi ale teraz widze,ze on duzo lepiej to znosi....
a Aga jestes na nk??????
wkleilam piekne zdjecie i wierszyk dla mojego aniolka!!!

Aga kaska kaską ale to bardzo polecany specjalista od diagnostyki prenatalnej znany w wawie przez wszystkich lekarzy nawet mój gin go polecał....jak dotrwamy to pójdziemy w 13tc i 21tc...te badania podobno sa super ważne jesli chodzi o wady genetyczne...zastanawiam sie czy robic tez testy pappa w ciaży z wika robiłam...

reklama
Do góry