reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaski dziewczynki!
I ja się witam..
czytam i czytam... a KAROLA milczy :sorry2::szok::-D
Karolka!!!! Dzisiaj sądny dzień?????????????????????????????????

Martuś a Ty też już zbliżasz się do sądnego dnia.

Kinguś tak niektóre z nas czekały na @ nawet 50 dni. Nie chcę Cię załamywać :baffled::-D Będzie dobrze. Od poniedziałku w pracy więc zajmiesz czymś myśl. A zapewne @ już w pracy będzie. Bo zawsze jest tak że wtedy jak się nie za bardzo chce... to przychodzi.

Agula Irl oby ta kaska była dofinansowaniem :tak:

Mika a z czego się bierze taka kruchość naczyń krwionośnych? Wiesz może? Oszczędzaj się i łykaj te witaminki :tak: Buziaczki dla Was

Mała Agulka kochana każda z nas mysli ze po pierwszym razie nieudanym kolejny już nas ominie :-( niestety czasem jest inaczej. Ale trzeba wierzyć że Bóg wie co robi. Choć czasem Jego plany wydają się tutaj bezsensowne. A solarka??? Hmm może za dużo minut jak na pierwszy raz?

Ilonka maja dziewczynki rację rana u Ciebie nie dość że świeża to jeszcze krwawi. A czas kiedy się zabliźni będzie dla Ciebie lżejszym. Ale musisz dać sobie czasu. A Twój M. nie myśl że "lepiej" to znosi. Tylko pomyśl że jakbyś Ty się załamała i On.. to co by to było? Ktoś z Was dwojga musi być silny. A przeważnie to spada na barki mężczyny ale nie znaczy to że ON tego nie przezywa, Przezywa napewno tylko wtedy gdy Ty tego nie widzisz...

Dilajla a cio u Was takie zwątpienie? A jaka imprezka się szykuje? Mamy się przygotowac na jakies bale w sobotę ?:tak:;-):-D A że mdłości odpuszczają sama wiesz że czas już ku temu. Nie zamartwiaj się.Jest dobrze.

Szafirku a u Ciebie jak widzę mdłości nabierają siły :tak::-) super. Cieszę się razem z Tobą.....!!!

Kasiu(kasiek) u mnie OK. Bywało lepiej. Ale już chyba się przyzwyczaiłam do "grania" i mówię ze jest OK.Z mamą bez zmian. A Ty kiedy masz pierwszą wizytę? Współczuję że teraz w takim stanie dowiedziałaś się o pogrzebie i śmierci teścia. Zwłaszcza że był jaki był :baffled:

Iloneczko ja wiem jak bardzo jest ci trudno jak cierpisz wszystkie przez to przeszłysmy zycie juz nigcy nie bedzie wygladało jak kiedys ale jeszcze bedziesz sie usmiechac to ci kochana moge obiecac:tak:

A no witaski Edziulku:rofl2:

Diano... a co do własnie udawania że wszystko jest OK. Ja tak mam na codzień już od lutego. Idzie się przyzwyczaić :sorry2: bo tak naprawdę mało kogo obchodzi co tak naprawdę dzieje się u nas głęboko w sercu. A w większości wolą usłyszeć na zadane pytanie. "Jak się czujesz Diano"... lubią słyszeć że super, że OK, w porządku. Byle by nie wdawać się w dyskusje jak nam jest źle. A jak byś się przypadkiem pochawliła jak Ci to jest niedobrze. To zaraz powiedzą Ci.. "wszystko się ułoży" Jesteś młoda, piękna itd macie czas..........
Tacy są ludzie.
Ale uwierz mi że dla każdej z nas po każdej burzy wyjdzie przepiękne słoneczko:-)

reklama
czesc slodziutka.....
no tak rana krwawi i jest swieza.................
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wstaje rano i pierwsze co mysle...to czy to prawda czy moze sie cos zmienilo???
I to prwda czuje serce jak lamie sie i ciezko mi..wstaje ide do lazienki patrze sie w lustro.aaaaaaahhhhhhhhhhhhh
ide do kuchni..jemm tosta wlaczam kompa i patrze a to juz przed 4 zaraz przyjdzie moj...to musze wstac....ah tragedia

Do góry