reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dilajla ja gotowałam ostatnio w sobote od soboty jemy wrzutki i zapasy bigosowe...a ja zjadłam zupke wczoraj w pracy a dzis nie miałam na nic ochoty.....
moje dziecko spi w dzien 2-3h ale ja w dzien w pracy, a jak wracam jestem taka padnieta, ze do 20 ledwo już siedze a o 20 juz spię, m kapie mala i mi wrzuca do łózia....
nie umiem robic golabków...a moja mama takie pyszne robi, cóz z tego jak pewnie bym sie po nich źle czuła...nie mówiąc juz o sałatce....

Kingus fete jesc można ale strasznie słona...a fasola wzdyma...nawcinaj się teraz bo potem możesz juz ochoty nie mieć....

kingus dziekuje
co do fety to chyba nie popadajmy w skrajnosc, ja w pierwszej ciąży pomimo ze niby nie wolno zajadałam sie serkami camembert w panierce i zurawina
ale co miałąm zrobic jak to mi najbardziej smakowało a jak sie zapytałam mojego gina bo tez mi mowiono ze nie powinnam jest takich serów to powiedział ze organizm najlepiej wie na co ma sie ochote i co nie zaszkodzi wiec jadłam

Kinguś...napewno niedługo wstawisz...czas tak szybko leci, ze sama sie nie zdarzysz obejrzeć i już bedzie pierwsze usg i serduszko....
zapisalam sie na usg w 13tc do bardzo polecanego doktora makowskiego... podobno super specjalista w diagnostyce prenatalnej i nigdy sie ie myli....i podobno lepszy niz nijaki pan prof. Roszkowski...opryskliwy gbures.....200PLN taka przyjemnosć a u roszkowskiego 350pln ale czego sie dla fasolki nie robi....

ufff ja na chwilke....
posprzatalam,zrobilam gulasz w sosie pieczarkowym i ziemniaczki z czerwona kapustka a na kolacje juz przygotowalam krokiety z serem i fankfurterkami....no i zeszlo mi tak.....aaa i w kominku juz tez rozpalilam....a za niedlugo po dziewczyny jade....ech....ja to ciagle cos robie heheheh...

a co do humorku to u mnie jak najbardziej fajniutki heheh...mojego M poznalam w piatek 13 tego hahahha.....no i sprawdzialam konto w necie rano i jakas kaske mi dolozyli tylko nie wiem za co hahahha.....czekam na decyzje o dofinansowaniu na ogrzewanie i moze to to....ale papier nie przyszedl jeszcze wiec nie wiem ...

reklama
Do góry