reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka ja tez za tobą bardzo Tęskniłam, zresztą Ty wiesz, ale siła wyższa brak neta,,,,,,,buuuuuuuu,,,,,,, co tam u CIebie, jak wyniki porobiłaś wszystkie badanka, pogoniłaś tych niechcianych,,,,,,,. Jak mama,,, Jak Ty.. widziałam na NK że imprezujesz,,heheh no i dobrze,,,,,,,,tak trzymać,,,,,,Selenko,, o ile pamiętam w tym samy m czasie straciłyśmy maleństwa no to teraz razem pojeżdzimy wóziami hehehSzafirku a Ty jak się czujesz????? DIlajla,,,dobrze CIę rozumiem,, buziaki,,,KAROLKA,,, Ty wiesz kochana co.............jestem z TOBA,,,,AGI........;-) Aga AJ przegoń te chmurki szybciutko,,,,, bo smutawo u CIebie jak CI pomóc kochana...Aga IRl,, no to będzie TAKI 5 ,,hehehehtylko zamocuj dopalacze,,eheheAlutka jak tam w Pracy?????? juz na miejscu??Alicja przeprowadziliście się????Wróbelku widzę,że ty tez szybko działałaś,,fajnie, trzymam kciuki,,Mała a co u CIebie jak się czujesz,,,,,,,Niusia trzymam kciukasy za prace i reszte,,,,,,Also,,,, nie martw się tyle,,,Martunia a Ty jak kochana dzisiaj???MIRUŚ??/U ciebie tez ok,, jak kotek???WSZystkie dziewczynki ściskam i pozdrawiam

reklama
kasiekkm przymijcie z m moje wyrazy współczucia z powodu straty taty... jak to w zyciu bywa jedno zycie sie rodzi inne odchodzi...

Kinguś ja czytałam i tak własnie brakowało mi Ciebie i Twych postów. Lecz oczywiście brałam też pod uwagę że mogę przeoczyć coś i wolałam zapytać czy wszystko OK u Ciebie.
@ przyjdzie. Jak widzisz jednym przychodzi w terminie @ a innym karze na siebie troszkę dłuzje poczekać.
A co do pracy ? Jednak się skusisz???
Ja chyba za bardzo chcę żeby @ przyszła dlatego idę do pracy i może przestanę tak intensywnie o wszystkim myśleć.

ha skromne?????tobie piorek nigdy za duzo kochana....a kto pamieta tak wszystko o wszystkich co?????ty.....kto pisze dlugie posty????/ty.....no czasem innym tez sie zdarza heheh.....edzia.....to prawda:):):)
Zgadzam się w 100%, że zawsze o wszystkich pamięta;-)
Wszystkie dziewczynki tutaj są kochane:tak::tak::tak:

Muszę duuuuużo leżeć i odpoczywać i nie męczyć się....
No to skarbie teraz leż i odpoczywaj. Będzie dobrze :tak::tak:
A jeszcze jak by wszystkiego było mało to moje spanie a raczej jego brak mnie wykancza chodze juz jak upior bo zasypiam o 4 a wstaje o 8:baffled: i zebym niewiem jak sie starała to nie moge zasnac chyba jakies tablety zaczne łykac czy co! bo juz mam dosc:wściekła/y:
Ja też mam problemy z zasypianiem, w głowie mi się kotłuje, analizuje co było co jest, co będzie i spać nie mogę.
Kiedyś oglądałam jakiś problem o bezsenności i tam mówili, że jak się nie chce spać to żeby wstać na chwilę. Ja wstaję włączam tv na 30 minut i trochę pomaga.

wszystkie pozdrawiam i uciekam bo nie moge za bardzo siedziec tu,dalej kiepsko sie czuje.
Przytulam mocno.

Kasiek dopiero zobaczyłam suwaczek gratuluję.
I przykro mi z powodu teścia.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane ja dziś też humorku coś nie mam, jakoś nawiedził mnie strach i tysiące obaw

Mam też do Was prośbę macie może jakieś fajne przepisy na sałatki albo coś w tym stylu. Potrzebuje a ja jakoś z tym moim apetytem i mdłościami nie mam natchnienia nawet na wymyślanie albo szukanie na necie bo jak czytam te przepisy to mi sie robi niedobrze:baffled:
Choć zauważyłam że mdłości są słąbsze, staram się unikać niektórych potraw i zapachów i jakoś dajemy rade
Zastanawiam się czy to już mdłości ustępują czy jak bo ja już się wszystkiego boję jak nie czuje ze mnie mdli to co chwile macam cycki czy bolą i latam do łazienki czy wszystko jest ok
Niech ten dzień już sie skończy

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco

Dilajla...a ja po wczorajszym napadzie głodu mam atak zwatpienia również, spać mi sie chce i usnełabym tu za biurkiem jak nic...a tu 2 h jeszcze musze wysiedziec...
podziwiam chec zrobienia sałtki...ja na nic apetytu nie mam i nie mam siły mysleć dziś....

reklama
witaj pixela, oj ja też nie mam siły na nic, choć dzis już gołąbki zrobiłam No ale jeść trzeba a jak ja nie zrobie to nikt inny nie zrobi
Co do sałatek to dlatego ze w sobote szykuje nam sie imprezka i musze coś zrobić, choć bardzo mi sie nie chce mam nadzieję że mąż pomoże:tak:
Ja wczoraj sie jakoś źle czułam ze po 20 juz spac szłam teraz też najchętniej bym spac poszła ale moje dziecko chyba juz zapomniało co to jest spanie w dzień:baffled:

Do góry