kasiekkm
Fanka BB :)
Słodziutka ja tez za tobą bardzo Tęskniłam, zresztą Ty wiesz, ale siła wyższa brak neta,,,,,,,buuuuuuuu,,,,,,, co tam u CIebie, jak wyniki porobiłaś wszystkie badanka, pogoniłaś tych niechcianych,,,,,,,. Jak mama,,, Jak Ty.. widziałam na NK że imprezujesz,,heheh no i dobrze,,,,,,,,tak trzymać,,,,,,Selenko,, o ile pamiętam w tym samy m czasie straciłyśmy maleństwa no to teraz razem pojeżdzimy wóziami hehehSzafirku a Ty jak się czujesz????? DIlajla,,,dobrze CIę rozumiem,, buziaki,,,KAROLKA,,, Ty wiesz kochana co.............jestem z TOBA,,,,AGI........;-) Aga AJ przegoń te chmurki szybciutko,,,,, bo smutawo u CIebie jak CI pomóc kochana...Aga IRl,, no to będzie TAKI 5 ,,hehehehtylko zamocuj dopalacze,,eheheAlutka jak tam w Pracy?????? juz na miejscu??Alicja przeprowadziliście się????Wróbelku widzę,że ty tez szybko działałaś,,fajnie, trzymam kciuki,,Mała a co u CIebie jak się czujesz,,,,,,,Niusia trzymam kciukasy za prace i reszte,,,,,,Also,,,, nie martw się tyle,,,Martunia a Ty jak kochana dzisiaj???MIRUŚ??/U ciebie tez ok,, jak kotek???WSZystkie dziewczynki ściskam i pozdrawiam