reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mika.. jeśli tak mówisz że z pochwy. :sorry2: Nie znam się ale wierzę że w szpitalu wiedzą co robią. A kiedy będziesz mieć wypis?
quote]

Edytko, wypis już mam w domciu, ale zadnych rewelacji na nim nie napisali, oprócz wyników badań i rozpoznania, ale rozmawiałam z różnymi lekarzami, i potwierdzili, ze moje naczynia krwionośne są w strasznym stanie. Położne miały problem nawet, żeby pobrać mi krew, wkłuwały najcieńsze igły, a żyły i tak odrazu pękały. Na poprawę jakości naczyń mam brać rutinoskorbin i wit.C, a po drugie odstawili mi narazie zastrzyki i to też ma pomóc. W sumie nie muszę też leżeć plackiem tak jak Gabi, mam poprostu duuużo odpoczywać i nie męczyć się, ale pozwolili mi troche chodzić po domu itp, poprostu nie mam przesadzać. Powiedzieli, ze gdyby nie te krwawienia, to wszystko rozwija się idealnie, łożysko bez cech odklejania, a szyjka o prawidłowym wyglądzie. A przy tak mocnym krwawieniu, poprostu musieliby zauważyć odklejające się łożysko. Robili mi też przepływy krwi w pachwinach i tam też moje naczynia nie wyglądają najlepiej, ale nie jest tragicznie... Ja w każym razie wierzę, że będzie ok:tak::-)

Cześć dziewczyny, mam do was pytanie...Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i przepisał mi 2x1 dopochwowo Luteinę.Czy któraś z was to brała? Czy to bezpieczne?
Nie martw sie kochana jest to jak najbardziej bezpieczne i podawane jest wlasnie w celu podtrzymania ciazy jest to tak jakby dodatkowy progesteron ktory pomoze organizmowi z utrzymaniem dzidziusia:tak:baaardzo duzo kobiet to bierze.

Kleo ja pomimo, że dopiero się staram biorę zamiennie raz duphaston, raz luteinę od 16 dc do 25 dc. Podobno jak dowiem się, że starania się powiodły będe to zażywac codziennie tak jak Ty. I teraz też mam luteinę dopochwowo. A biorę raz to raz to, żeby nie podrażnic żołądka samymi doustnymi lekami. Głowa do góry w tym przypadku lekarz chyba wie co robi:-)

hejka dziewczynki,
Mirus ja tez myslę, ze u Ciebie wszystko bedzie ok, lez placuszkiem i baaardzo sie oszczędzaj......a ja trzymam kciuki....

Szafirku a jak ty sie czujesz? ja mam dzis smetny nastrój dlatego nie wchodziłam wczesniej, nie mam cierpliwosci, szybko sie denerwuję i jakos tak optymizmu mi brak i wiary w szczęśliwy happy end....chyba jednak bardziej bym była spokojna jakbym miała więcej objawów ciażowych....

witam,niestety znow nie doczytalam wszystich stron co napisalyscie,mam nadzieje ze same dobre rzeczy:)

Mirciu jak super,ze wrocilas i wszystko ok jest:-)

Gabi ah niestety musisz uzbroic sie w cierpliowsc i wylezec ten czas,wyobrazam sobie,ze trudno,sciskam

wszystkie pozdrawiam i uciekam bo nie moge za bardzo siedziec tu,dalej kiepsko sie czuje.

cześć dziewczyny widze ze coś dorwał nas zły chumor ja też dzisiaj jakaś nie do zycia może to wina że dzisiaj 13:confused:.... myśle o tych jutrzejszych wynikach i ciekawość mnie zżera:sorry2:

reklama
Witam dziewczynki ja Tylko na chwilkę,, bo ten 13 chyba do końca bedzie mni eprześladował,, 13 miałam wypadek byłam w szpitalu, 13 straciłam fasolke a dziś dowiedziałam się że ojciec ( który nigdy si ę nie odzywał) mojego M zmarł,, i ambasada teraz nas znalazła abyśmy zajeli sie ściagnieciem ciała,,,,,,Moj M wczoraj wiedział, ale nie powiedział bo nie chciał mnie smucić jak ja mu powiedziałam taką nowinę,,,,,,,ach te życie jest okropne,,,,,

Do góry