reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
przykro mi
naprawdę

ja straciłam synka we wrześniu

moj lekarz poradził mi zeby odczekać przynajmniej rok.
najpierw wręcz panicznie chciałam być znów w ciąży a teraz tak się boję że chyba bym oszalała ze strachu i moze to dobry pomysł by w moim przypadku poczekać

moj mowił poł roku ale zawsze tak mowia a na to nie ma regoły jedne zachodza odrazu i rodza sliczne dzieci a inne czekaja czekaja a i tak sie nie udaje ja tez na poczatku odrazu chciałam ale najpierw porobiłam badania wszystko było ok wiec sprobowalismy w najgorszych snach nie myslałam ze bede musiała przezyc to jeszcze raz

współczuję Ci, nikt na to nie zasługuje... więc dlaczego my????

jakie badania robiłaś???
mnie wyszedł cytomegalus i wydaje mi się że to takie głupie świństwo mogło mi zabrać dziecko.....
uciekam pomalutku, spróbuj iść spać... może ci się uda i przyśnia sie kolorowe motylki i duzo wesołego słonka :)

Oj kochana tych badan to było tyle ze szok i tez mi wyszło w pierwszej ze przeszłam toxo i cytomegalie i w 99 procentach to był powod ze straciałm coreczke robiłam jescze posiewy rozne i tarczyce i jakies białka w moczu i do urologa chodziłam i to co wyczytałam i co dziewczyny tu mowiły to robiłam teraz jeszcze ten test uro gin zrobie na wszelki wypadek

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, mam do was pytanie...Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i przepisał mi 2x1 dopochwowo Luteinę.Czy któraś z was to brała? Czy to bezpieczne?

reklama
Do góry