reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dlaczegotak - hihihi....to czekam na te krówki :-):-):-)
wiem, wiem ze to nie jest takie mleczko jak z kartonika (siostra się kiedyś "wydoiła" i mi na łyżeczkę dała spróbować:-)) ale wiesz....jak będzie brakowało to zawsze możesz spróbować (napisz potem jak smakowało)hihi:-)

Moniagab-witaj u nas! tak mi przykro z powodu Twoich dwoch strat :-( Wiem jak to jest, bo sama 2 razy przez to przechodzilam. Raz w polsce, drugi w londynie :-( Musimy byc dobrej mysli i wierzyc, ze i nam sie wreszcie uda :tak:

Dorotka- :-D:-):-D jeszcze raz gratuluje SERDUSZKA :-)

Dlaczegotak- smaka mi normalnie na wrowki narobilas ;-):-D

Ewelka- :-)

Miroslava- usmiechaj sie i nie miej dolow, bo dzidzia wszystko czuje :-):tak:

Batoniku- trzymam za Was kciuki!!!

pozdrawiam wszystkie niewymienione :-):-D

Dlaczegotaku Kochany!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuję!!!!!!!!!!!!!!masz ode mnie buziaka:-):-)
no to teraz zabieramy się do pracy :-)
zaczynamy od dziś!!!
najpierw wizyta u ginka (o 16.30) a potem...hihi...
biorę wolne w pracy do poniedziałku włącznie, więc do zobaczyska we wtorek!!!
Uściski dla wszystkich Pań!!
pa,pa!!

ps. Miroslavko - Ty i tak masz już bliżej niż ja bo przynajmniej masz fasolinkę w brzuszku!!!

Hej Babeczki;
Witam serdecznie nową Koleżankę Monię i przytulam do swojej niewielkiej piersi..
Miroslava;
Musisz być wyrozumiała dla Mężulka... to taka naturalna reakcja.. broni się przed pewnymi uczuciami do Maluszka - bynajmniej na tym etapie. Jak brzuszek urośnie zobaczysz jak się to zmieni i będzie się Tobą opiekował :-) Wiem, że łatwo powiedzieć - ale faceci tak mają - szkoda, że nie są tacy wspaniali jak my ;-)
Ewelka;
Miłego urlopu :-) Coś tam napisalam do Ciebie :-)
dlaczegotak;
nie dodawaj w żadnym wypadku do kawy bo... możesz dostać sracz.i :-D:-D:-D

Hej babeczki.

Rano "zeżarło" posta i nerwa miałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... W każdym razie na 19 idziemy na przegląd i może pan doktor dobrze pogmera w podwoziu i mały się urodzi...

Dorotka - super, że fasolka żyje!!! Moja też 2 tyg młodsza. Teraz życzę dużo spokoju.

Miroslava -

Dlaczegotak - tez kupilismy sokowirówkę ale jak pomyslę o tym ile to roboty... to kupuje Bobo Fruita;-)...

Dziadostowo!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra! Zaczynam poraz 3!!!!

Miroslava - z moim chłopem tez tak jest. wydaje mi się iż dopiero teraz zaczyna docierać do niego, że będzie miał synusia. Wcześniej tak jakby bał się cieszyć.

Batoniczku - mam nadziję całym sercem, że lekarze się pomylili i masz tylko jakiegoś krwiaczka za którym czai się maleństwo.

Gosia -:-)

Cyprysiowa - :-)

Moniagab - witamy serdecznie i współczujemy strarty.

Jezyk - mnie zawsze szlak trafia jak niema wody. Współczucie. mam nadzieję, że już się pławicie.:-)

Maggie - :-)

Ewelka - :-)

JoannA - mnie wymionka zaczęły przeciekać na początku 9 miesiąca i teraz skończyły... Może już się naprodukowały???:confused:

Aga - :-)

Muffy - :-)

Dlaczegotak - czyżby sokowirówka srebrno - czarna była???

Dziewczyny ponieważ chwilowo brak mi głównego składnika krówek to na testowacza smakowego się zgłaszam...hehehehehehe

pozdrawiam

reklama
Daguśka;
3mam kciuki aby wielki dzień nastąpił :-) może dzisiaj? a tak w ogóle to dzisiaj mój J. ma urodzinki z tym, że.......37 :-D

Do góry