Witam wszystkie Panie. 23 lipca w 22 tygodniu ciąży miałam wywołany poród, ponieważ okazało się, że od tygodnia mój syn już nie żył (wada płodu, konkretnie torbiele w płucach uniemożliwiły prawidłową pracę serca). Była to moja druga ciąża, pierwsza 8 lat temu zakończyła się samoistnym poronieniem w 10 tygodniu. Lekarz prowadzący powiedział, że najwcześniej po dwóch cyklach mogę się starać o dziecko i tak też zrobiliśmy. 4 dni temu zrobiłam 4 różne testy ciążowe, na każdym są dwie kreski, @ oczywiście się nie pojawiła. Jestem pełna obaw, ale tzeba wierzyć że będzie dobrze.
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
kleo ....przykro mi ze ciebie rowniez spotkala strata....ale gratuluje.....mowia do 3 razy sztuka...trzymam kciuki
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
kleo trzymam kciuki
Ilona1985
Fanka BB :)
CZESC dziewczyny...sorry ,ze tak dlugo ale nie mialam neta wczoraj!!!!kleo, przepraszam, ze cie pytam..robiłas badania przed starankami?...i popieram decyzje z wizyta u ginki, lepiej dmuchać na zimne...
Kleo wspolczuje straty ......sama stracilam coreczke kilka dni temu,,,,,jest ogromnie ciezko......i nie ma lekarstwa na to ..ponoc tylko czas moze nam pomoc no i dziecwczynki na forum....
Witajcie babeczki oj dlugo do Was nie zagladalam ale fajnie ze grono tych zafasolkowanych sie powieksza
Ja jestem po drugiej wizycie usg i wszystko w porzadku i oby tak dalej...dzidzia rosnie macha lapkami i jak narazie nie ma sie do czego przyczepic trzymam kciuki za mamusie które maja badania przed soba ja tez umieralam ze strachu siedzialam pod gabinetem blada jak sciana i az mi sie slabo robilo ale za to wyszlam prawie nie dotykajac stopami ziemi...Wiem co prawda ze najwazniejsze jest to w 20 tyg ale i tak te dobre wiesci dodaly mi skrzydel...
kleo_mk zaciskam kciuki z calej sily
pixella77 tez odnosze wrazenie ze coraz czesciej slyszy sie o poronieniach i lekarze tez to potwierdzaja, mam kolege który pracuje w szpitalu na karowej i mówi ze teraz naprawde coraz rzadziej zdarza sie ze przychodzi kobieta w pierwszej ciazy do pierwszego porodu zazwyczaj ma juz za soba przynajmniej jedno poronienie...:-(co sie dzieje...
Ja jestem po drugiej wizycie usg i wszystko w porzadku i oby tak dalej...dzidzia rosnie macha lapkami i jak narazie nie ma sie do czego przyczepic trzymam kciuki za mamusie które maja badania przed soba ja tez umieralam ze strachu siedzialam pod gabinetem blada jak sciana i az mi sie slabo robilo ale za to wyszlam prawie nie dotykajac stopami ziemi...Wiem co prawda ze najwazniejsze jest to w 20 tyg ale i tak te dobre wiesci dodaly mi skrzydel...
kleo_mk zaciskam kciuki z calej sily
pixella77 tez odnosze wrazenie ze coraz czesciej slyszy sie o poronieniach i lekarze tez to potwierdzaja, mam kolege który pracuje w szpitalu na karowej i mówi ze teraz naprawde coraz rzadziej zdarza sie ze przychodzi kobieta w pierwszej ciazy do pierwszego porodu zazwyczaj ma juz za soba przynajmniej jedno poronienie...:-(co sie dzieje...
Ilona1985
Fanka BB :)
dostalam Parlodel na zatrzymanie laktacji....narazie juz piersi bola mniej....bo wczoraj i przedwczoraj tak strasznie bolaly,ze nie moglaam usiedziec z bolu....
a dzis posprztalam zajelam sie czyms ale i tak podczas mycia naczyn wybuchlam placzem....
a dzis posprztalam zajelam sie czyms ale i tak podczas mycia naczyn wybuchlam placzem....
reklama
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Witam,
wróciłam z wypisem był już wynik bhcg wzrósł o 611 w jakieś 14h to chyba nie żle
Kasiek nikt o tobie nie zapomniał no i gratulacje a tak niedawno się poddawałaś
Kleo popieram...
Milgak ja też byłam w szpitalu w sumie byłyśmy w tym samym czasie zdrówka... i odzywaj się
wróciłam z wypisem był już wynik bhcg wzrósł o 611 w jakieś 14h to chyba nie żle
Kasiek nikt o tobie nie zapomniał no i gratulacje a tak niedawno się poddawałaś
Kleo popieram...
Milgak ja też byłam w szpitalu w sumie byłyśmy w tym samym czasie zdrówka... i odzywaj się