reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Głodna jestem znowu a o 13 zjadłam zupkę i surówkę, potem zjadłam bułe z pasztetem...i brzuch mnie z głodu boli....więc musze cos znowu wszamać...dorwałam ciasteczka...dziewczyny ja żrę, nie tylko jem...chyba za cała armie, nie tylko za dwoje....

A ja mam mega stresa, za tydzień idę na wizytę i już się denerwuję. Ogólnie nie mogę się doczekać, tymbardziej, że mój M będzie mógł wejść na usg, ale boję się strasznie czy wszystko będzie dobrze.

Gabi, leż leż. Ach faceci, czasami działają jak płachta na byka, heheh.

also głowka do góry...tylko tydzień...a ja musze czekać dpo II poł grudnia...hehe...

słuchajcie ostatnio w czerwcówkach dziewczyna straciła dzidziusia :-( i okazało się, ze chyba ponad połowa dziewczyn z forum to osoby po stracie dziecka :szok:szok

reklama
Do góry