reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilona:-(
W pl byś dostala bromergon na zatrzymanie laktacji.Nie wiem jak u Was.:baffled:
Pij szałwię,działa hamujaco,ogólnie mało pij,jeśli bardzo nabrzmiałe to spuść kilka kropelek,tyle,zeby poczuć ulgę ale nie wzbudzić laktacji i rób okłady z zimnych (z lodówki),roztłuczonych (żeby sok puściły) liści kapusty.To co mi do głowy przyszło.Trzymaj się:zawstydzona/y:
Wróbelku,a Ty leż jak najwięcej.
Pa.

reklama
Czesc kochane. Cos mi sie goscie spozniaja, a ja tak pedzilam zeby wszystko przygotowac...
ILONA bardzo ci wspolczuje, Bardzo mi przykro ze cie to spotkalo.. I przytulam Cie mocniucho!!!!!
Aga irl ja tez mam ciagle problemy z pecherzem. Bralam juz furagin a teraz drugi antybiotyk i nic nie pomaga. Nie wiem, czesto mam z nim problem, a moze mialam jakas bakterie w pecherzu i dlatego poronilam? A moze juz przesadzam? :rolleyes:
Gabi szkoda mi ze masz taka ciezka sytuacje. A ja tak lubie dzieci, chetnie bym sie Twoim zajela. Szkoda ze tez mam daleko.
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Ilona,melisa chyba też hamujaco.Kurcze,nie pamiętam z tymi ziołami:zawstydzona/y:
Enka,no nie tak daleko 230 km.Mogłabym go w pociag zapakować.Ale przecież bym się zapłakała.Dziś jest u babci kilka godz.i już za nim tęsknię:sorry:

reklama
Do góry