reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiesz jak jest Agus raz lepiej raz gorzej fizycznie to nie jest raczej zle ale psychicznie to sie czasem załamuje ale jakos musze dawac rade mama nie wie ze straciłam druga ciaze i wole zeby nie wiedziała po co mam ja jeszcze martwic tamta strate moja strasznie przezyła wiec teraz robie dobra mine do złej gry:-(

wiesz czasem lepiej jak sie pogada.....to zawsze twoja mama....jesli masz dobry z nia kontakt to porozmawiaj....to duzo daje...nie badz sama z tymi emocjami....ja wiem jak to jest po kilku razach....oj wiem.....a z mama to nie moge pogadac niestety,....jej slowa to bylo tylko nie probujcie juz wiecej bo po co???/ech....

Pamiętam,że w dobrej,ale jak mnie to wkurza:wściekła/y:
Po za tym cały czas przeliczam ile kiedy tej szyjki w ciąży z M miałam i wychodzi jak byk,że teraz nie wystarczy.No,ale przecież organizm to nie komputer,muszę sama uwierzyć,że się uda:baffled:

Bo jeszcze 5 miesięcy przecież...
No nic,idę (powolutku) uśpić dziecko:happy2: dla mnie to przejście do jego pokoiku to jak egzotyczna wycieczka:-p

reklama
Do góry