reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki w niedzielne popołudnie

Ilonko strasznie mi przykro doskonale wiem co czujesz sama straciłam coreczke w maju w 21tyg druga ciaze 3 tyg temu rowniez w irlandii.Musisz byc kochana silna chociaz to bardzo trudne Tule cie mocno

Dzis juz wiem ze gdybym wybrała innego lekarza i była bardziej swiadoma zagrozen jakie moga spotkac kobiety w ciazy moja coreczka by zyła Wszedzie we wszystkich tych gownianych kolorowych pisemkach ciaza ukazana jest jako okres cudowny i wspaniały a najgorsze co moze cie spotkac to poranne mdłosci Nigdzie ani jednego słowa na co zwracac uwage co powinno cie niepokojic co nalezy sprawdzic aby uniknac tragedii a kiedy same juz dojdziemy ze cos jest nie tak najczesciej jest za pozno na ratunek. I zostaje tylko bol i poczucie winy i swiadomosc ze "gdybym wiedziała to by sie nie stało" A jeszcze ci beznadziejni lekarze ktorzy zachowuja sie jak by robili wielka łaske ze wogole chca cie przyjac
Przeciez to wszystko to jakis koszmar jest i nie mam juz siły

Ostatnia edycja:
reklama
Ilona, nie wiem, co powiedzieć... Poryczałam się. Bardzo Ci współczuję. Niejedna z dziewczyn juz opisywała swoją historię w Irlandii. Opieka nad kobietami w ciąży jakoś tam kuleje. A może dotyczy to jedynie obcokrajowców? Nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu... Z całą pewnością nie chciałabym już mieć nic wspólnego z irlndzkimi lekarzami.

No i suwaczek kłamie! Oczywiście, że nie dostałam okresu! Oczywiście, że przewiduję ów nienajmilszy moment na ... pojutrze. @ to teraz wielka niewiadoma!

Aga Ir, też mam problemy z nereczkami... jakoś tak dziwnie się słada, ze zawsze o tej samej porze roku. Pas neoprenowy pomaga - ciepło nie do zniesienia! :) I dużo wody!!!!!! DUŻO!

Cyniczna, u mnie dobrze...właśnie gotuję bigos....ale jak go wącham to nie wiem czy zjem...byłam na spacerku z mała, piękne słoneczko było...ech chciałabym by już były święta, bo wtedy stuknie nam 13tyg.
Myslałam, ze m dzis chociaż z nami bedzie bo od rana czułam sie padnieta...a on się zebrał i pojechał na budowę...jutro i we wtorek tez go nie ma więc całe dnie sama :-( z Wiką, a ona mimo, ze kochana jednak bardzo mnie meczy...

Bigos śmierdzocha? :)
To zapraszam na czekoladę z chili - odkrycie lubego :) PYCHA!

No, wyobrażam sobie, człowiek by chetnie pospał, jest przymulony delikatnie, jakiś zmęczony, a tu Wiki się zabaw i uwagi domaga... Moja siostra szybko znalazła rozwiązanie i podrzucała Najsłodszego Ze Słodkich Siostrzeńców na zmianę a to do babci (mojej mamy) a to do mnie.

reklama
witam Piękne panie. Witaj Ilonko wiem co czujesz, na zachodzie Polak nie jest człowiekiem.............. Ściskam Cię mocniej Buziaczki

Do góry