reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki w niedzielne popołudnie

Ilonko strasznie mi przykro doskonale wiem co czujesz sama straciłam coreczke w maju w 21tyg druga ciaze 3 tyg temu rowniez w irlandii.Musisz byc kochana silna chociaz to bardzo trudne Tule cie mocno

Dzis juz wiem ze gdybym wybrała innego lekarza i była bardziej swiadoma zagrozen jakie moga spotkac kobiety w ciazy moja coreczka by zyła Wszedzie we wszystkich tych gownianych kolorowych pisemkach ciaza ukazana jest jako okres cudowny i wspaniały a najgorsze co moze cie spotkac to poranne mdłosci Nigdzie ani jednego słowa na co zwracac uwage co powinno cie niepokojic co nalezy sprawdzic aby uniknac tragedii a kiedy same juz dojdziemy ze cos jest nie tak najczesciej jest za pozno na ratunek. I zostaje tylko bol i poczucie winy i swiadomosc ze "gdybym wiedziała to by sie nie stało" A jeszcze ci beznadziejni lekarze ktorzy zachowuja sie jak by robili wielka łaske ze wogole chca cie przyjac
Przeciez to wszystko to jakis koszmar jest i nie mam juz siły

Ostatnia edycja:
reklama
Ilona, nie wiem, co powiedzieć... Poryczałam się. Bardzo Ci współczuję. Niejedna z dziewczyn juz opisywała swoją historię w Irlandii. Opieka nad kobietami w ciąży jakoś tam kuleje. A może dotyczy to jedynie obcokrajowców? Nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu... Z całą pewnością nie chciałabym już mieć nic wspólnego z irlndzkimi lekarzami.

No i suwaczek kłamie! Oczywiście, że nie dostałam okresu! Oczywiście, że przewiduję ów nienajmilszy moment na ... pojutrze. @ to teraz wielka niewiadoma!

Aga Ir, też mam problemy z nereczkami... jakoś tak dziwnie się słada, ze zawsze o tej samej porze roku. Pas neoprenowy pomaga - ciepło nie do zniesienia! :) I dużo wody!!!!!! DUŻO!

Cyniczna, u mnie dobrze...właśnie gotuję bigos....ale jak go wącham to nie wiem czy zjem...byłam na spacerku z mała, piękne słoneczko było...ech chciałabym by już były święta, bo wtedy stuknie nam 13tyg.
Myslałam, ze m dzis chociaż z nami bedzie bo od rana czułam sie padnieta...a on się zebrał i pojechał na budowę...jutro i we wtorek tez go nie ma więc całe dnie sama :-( z Wiką, a ona mimo, ze kochana jednak bardzo mnie meczy...

Bigos śmierdzocha? :)
To zapraszam na czekoladę z chili - odkrycie lubego :) PYCHA!

No, wyobrażam sobie, człowiek by chetnie pospał, jest przymulony delikatnie, jakiś zmęczony, a tu Wiki się zabaw i uwagi domaga... Moja siostra szybko znalazła rozwiązanie i podrzucała Najsłodszego Ze Słodkich Siostrzeńców na zmianę a to do babci (mojej mamy) a to do mnie.

reklama
witam Piękne panie. Witaj Ilonko wiem co czujesz, na zachodzie Polak nie jest człowiekiem.............. Ściskam Cię mocniej Buziaczki

Do góry