reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki,, ja TYlko na chwilkę,,,,,,,,,, nie mam neta,,, bede miała dopiero za tydz, a do pracy nie chodze bo mój Igor jest chory,,,,,,także jestem uwięziona,,,,,i tęskni e za wami,,,,,,,,

Nie mam czasu żeby przeczytać............... co pisałyście ani odpisać,,, o wszystkich pamętam,,,,, przeprowadziłam się jest super,,,,, odezwe się jak bede miała neta,,,,

KAROLA pamietam,, podałam CI nr telefonu,,,,

KAROLa, Słodziutka, Selenka, Aga , Agi Aga ir, Dilajla, alla, niusia, i wszyystkie,, sorki alemusze zmykać,, dla wszystkicjh buziaki,,

NOWE DZIEWCZYNKI TULE>>>>>>

Ostatnia edycja:
Mireczka czuje się lepiej, przynajmniej samopoczucie ma lepsze
Dziś już nie jest sama w pokoju, jutro mają jej zrobić badania

AgaAj ja się czuje w miarę dobrze, wydaje mi się że mdłości troszkę ustały
są do zniesienia, brzusio pomału zaczyna robić się widoczny:tak: spodnie siasnawe, mogę nosić tylko biodrówki a i tak jak siadam to przy rozpiętym rozporku :-D Chyba będę musiała pomyśleć nad spodniami ciążowymi

Gabi a jak ty się czujesz? mam nadzieję że rodzinka i znajomi pomogą i troszkę choć odciążą w obowiązkach i opieką nad synkiem
Bo sama wiem po sobie że z dzieckiem to trudno leżeć
Pozdrawiam Cię cieplutko i aby te tygodnie szybko minęły;-)

Aguś zdrówka Ci życzę

Pozdrawiam wszyskie kobitki

dziekuje za slowa otuchy!!!! ciesze sie,ze moge na kogos liczyc..bo wiekszosc znajomych mowi;;oh Ilona masz tyle czasu przed soba jeszcze bedziesz miala 100 dzieci..
Ale ja chce moja Bianeczke..ktora stracilam miedzy innymi przez moje zaniedbanie,powinnam jechac doPolski jak tylko sie dowiedzialam,ze moja szyjka sie skraca.
Mam okropne wyrzuty sumienia.Mam nadzije,ze moja kochana coreczka wybaczy mi to.
Dziewczyny chcialabym znowu byc w ciazy,czuc kopniaczkii byc wiecznie glodna i biegac co 10 min do wc:-)
Postanowilam najpierw z chlopakiem ,ze wezmiemy slub w czerwcu...a potem chcialabym bardzo zajsc w ciaze raz jeszcze..tylko jak ja mam to zrobic pojechac do Polski na szewek wrocic..lezec na zwolnieiu i wrocic przed porodem do Polski___Pomozcie mi!!!

Ilona bardzo mi przykro z powodu straty....zrób najpierw dokładne badania szyjki..na wszelkiego typu bakterie i chyba nie radziła bym ci jednak w czasie ciaży byc w Irlandii, w Polsce jest wielu dobrych, troskliwych lekarzy...a z tego co piszesz tam w irlandii okropnie traktuja kobiety....
niektóre z dziewczyn pisza że szwy i pierścienie nie pomagają i powodują stany zapalne ...
ja o swoje maleństwo tez się bardzo martwię, to dopiero 7 tydzień i jeszcze tyle przed nami...

Ilona,nie miej wyrzutów,skąd miałaś wiedzieć:zawstydzona/y:
Wierzę,że następna ciąża zakończy się szczęśliwie:tak: Choć dziecko to nie zabawka,nie można zastąpić innym,nie wszyscy to rozumieją:wściekła/y:
Jak będziesz planować,musisz poczytać na ten temat.Od stosowanaia szwów i pessarów już ssię odchodzi.Nie ma dowodów na to,że powstrzymuja szyjkę,za to często powodują masę komplikacji,infekcji,skurczy,czyli wręcz działają odwrotnie,bo organizm walczy z ciałem obcym.
Jedynie leżenie,uważanie na siebie,mała aktywność i regularne pomiary szyjki usg dopochwowym,bo liczy się nie tyle jej dł. ale zmiany długości.
Ja z synem w ciąży leżałam 3,5 miesiąca.Teraz zostało 5 miesięcy i już leżę:zawstydzona/y: Ale wierzę,że się uda:sorry2:
pa.

reklama
I raczej żadnych podrózy w czasie ciąży nie planuj.A może właśnie ciąża w pl? Kurcze tak dużo jest przypadków zaniedbań ciąży za granicą,z tragicznymi skutkami:zawstydzona/y:

Do góry