reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja oczywiscie mam cos z pecherzem wrrrrr....zmarzlamw nogi ostatnio ech.....wzielam trzy furaginy popilam pol litrem wody niegazowanej moze bedzie dobrze.....ide po nastepna butelke....a wczoraj wypilam pol szklanki pepsi....i to byl blad.....moje nerki tego nie trawia....wrrrr

Witajcie dziewczynki.....w niedzielne przedpołudnie.....
Ilona....berdzo mi przykro...dobrze,ze jednak zdecydowałaś sie do nas "przyjść"....razem łatwiej bedzie przejśc przez te trudne chwile,tule......
Aga Ir...uwazaj na nereczki...kurcze wiem co to znaczy.....
Alutka....miłego rodzinnego dnia......
Wszystkim duzo optymizmu.........i miłego dnia....

Aguś....nerki mnie zawsze tez "dopadały" ale dwa lata temu było dosłownie strasznie.....udało mi się z nimi uporać ale było cięzko...dwa tyg.antybiotyków....i bardzo wysokiej goraczki...buuu...jak sobie wspomnę....to....teraz bardzo uwazam....a krew mnie zalewa jak widzę w taki ziąb młode dziewczyny z gołymi plecami.....
Dilajla....kurczę Wy juz 10tydzien?....jak to leci szybciutko...jak samopoczucie?

Ostatnia edycja:
:)ja sie juz przyzwyczailam....
niekapie sie w jeziorach,rzekach,morzach ,oceanach.....przemoglam sie i kapie sie na basenie ale tam mamy ciepla wode i nie chodze na boso tylo w klapkach....i korzystam z sauny jak juz tam jestem....
do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic....:):):)

reklama
Hej,Ilona,bardzo mi przykro:no: Mam ciarki na całym ciele,bo ja właśnie leżę przez szyjkę:-(
Ale dziekuje,że to opisalaś,na pewno było dla Ciebie trudne.Ale może komuś pomoże.Chociąz tutaj wszystkie dziewczyny,chuchają i dmuchaja na ciążę.a tak trudno przestrzec kogoś,kto nie doświadczył straty i uważa,że "ciąża to nie choroba".Jak na różnych ciążowych wątkach piszę czy mówię koleżankom,żeby dziewczyny zwracały uwagę na mierzenie szyjki,to za panikarę jestem uważana.Niestety nie ma innego sposobu,skracajaca szyjka nie boli,a jak sa jakies objawy to jest za późno.
Ilona,trzymam kciuki za Ciebie,bo teraz naprawdę ciężkie dni przed Tobą.Zostań z nami...
Ale się rozpisałam.
Witam wszystkich z wyrka:zawstydzona/y:

Do góry